Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim son zamanlarda düzensizdi. En son 29 haziranda adet oldum. Bebek istediğimiz için ilk defa bu ay ovülasyon testi ile 19unda pik yakaladım. 18 ve 20 temmuzu değerlendirdik. Bu arada ilk denememiz.Adetim muhtemelen 2 ağustosta olacak. Şuan için adet belirtim yok bazen ara ara oluyor bugün sabah ilk idrarla erken test yaptım negatif çıktı. Adetim başlamazsa bir kaç gün sonra pozitife dönme ihtimali olur mu yoksa şansımı bir sonraki ay mı deneyim tamamen ümidi kesip.
Bekle cnm belki geç dölenmedir yada regl normal bi gecikme yaşıyorsundur bunu zaman gösterir 1hafta gecikme normal 1haftayı geçer hala regl olmazsan kan testi verirsin
Bekle cnm belki geç dölenmedir yada regl normal bi gecikme yaşıyorsundur bunu zaman gösterir 1hafta gecikme normal 1haftayı geçer hala regl olmazsan kan testi verirsin
Büyük bir ihtimalle regli gecikmesi diye düşünüyorum tabi ilk kez denediğimiz için psikolojik olarakta insanı etkiliyor acaba mı diye ama ben regli gecikmesi olduğunu düşünüyorum bakalım
Büyük bir ihtimalle regli gecikmesi diye düşünüyorum tabi ilk kez denediğimiz için psikolojik olarakta insanı etkiliyor acaba mı diye ama ben regli gecikmesi olduğunu düşünüyorum bakalım
ben 8 ay sonra hamile kalabildim hemen olur sanıyordum meğer öyle olmuyormuş biraz zaman alabiliyormuş aslında bu düşünceden ne zaman çıkarsan o zaman oluyormuş
ben 8 ay sonra hamile kalabildim hemen olur sanıyordum meğer öyle olmuyormuş biraz zaman alabiliyormuş aslında bu düşünceden ne zaman çıkarsan o zaman oluyormuş
Evet kesinlikle psikoloji gerçekten çok önemli. Bizde yeni karar verdiğimiz için ve ilk denememiz olduğu için çokta ümitli değildim aslında. Yaş itibari ile istiyorum aslında birazda. Çünkü yaş ilerledikçe daha da zor olacak