herkese çook çook selam :)
kızlar ben 29 yaşında,çalışan, 3 yıllık evli biriyim.bugüne kadar istemedim ama artık yavaş yavaş bir bebişimiz olsa mı diye düşünüyorum(tabi bundan eşimin haberi yok henüz).istemememin sebebi de kendimi hazır hissetmemem.hala hazır hissetmiyorum gerçi kendimi anne olarak hayal edemiyorum.bunun sebebi de kendimi biraz tembel birazda uykucu bulmam.mesela şimdi canım istemese yemek yapmasam dışarda yiyoruz yada canım istemese işleri erteleyebiliyorum.ama bebek çok büyük bir sorumluluk.bana bir akıl verin siz neler yaşadınız?nasıl hamile kalmaya karar verdiniz?
Canım valla benim bu rahatlığıma bıraksam ömrüm boyunca çocuk yapmam herhalde:) bazen öyle bi an geliyo ki taman diyorum çocuk yapcam bazen diyorum ne işim var..kendını o sorumluluga hazır hıssetmıyorsan cocuk ısıne gırısme
cocugun temızlıkte falan engel oldugunu dusunmuyorum bızde bebektık cocuktuk ama hep evde yemek pıserdı hepde temızdı :)
duzenı oturmus bı ev de bebek ayaklanıp en yaramaz cagı gelene kadar zaten dagılmaz pıs olmaz pratık yemek hazırlamak her an olanaklıdır kı
tabıkı o eskı rahatlıgın kalmıcak
zaten cocuk dedıgın yemek hazırlamak ev temızlemek degıl
sabır ısı :) bı kalbı kosulsuz sevıp her an onun yanında olabılecekmısın ?
İnşallah kısmet canım eşime kalsa o 2yıldır istiyo zatenBuna eşinizle birlikte karar verin. .
Ben hazır hissediyorum. .
İnşallah kısmet olur. .
ya bu oyle bırsey kıCanım valla benim bu rahatlığıma bıraksam ömrüm boyunca çocuk yapmam herhalde:) bazen öyle bi an geliyo ki taman diyorum çocuk yapcam bazen diyorum ne işim var..
Hepsi olur gider. .İnşallah kısmet canım eşime kalsa o 2yıldır istiyo zaten
Amin inşallah canım Allah her isteyene nasip etsin inşallahya bu oyle bırsey kı
vucut anne olmak ıstıyor
durup oturdugun yerde ortada bebek yokken su odayı cocuk odası yaparım soyle yaparım boyle yaparım dıye hayal kurmaya baslıyorsun
oyle oldugu an bılkı cocuk ıcın dogru zaman
bıde ne rahat ne yogun ınsanlar cocuk dogurup gayet guzel yetıstırıyor
ama sırf dogurmak ıcın de dogurulmaz
bunun kararını en ıyı sen bılırsın
gercekden ıstıyorsan dusunmezsın bıle
yalnızca daha dogmadan karnındayken bıle guzel mutluluk
allahım ısteyen herkese nasıp etsın tamda ezan okunuyor :)
İnşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım galiba benimki istememekten çok işleri yapamayıp hallememekten korkmakCanım bende ilk evlendigimde istemedim zor geldi smdi istiyorum ama yok hamile kalyomda devamı gelemiyo
Valla o test çift çizgi çıkıyor ya, onu bile gördüğünde dünyaya meydan okuyabilcegini hissediyorsun onun için.MErak etme sanada öyle olacak her anne gibi..Allah isteyen herkese bekletmeden kavuştursun bebusune.aminİnşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım galiba benimki istememekten çok işleri yapamayıp hallememekten korkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?