Yaptığım hatalar beni mahvediyor.

Bir tanıdığıma çok gençken bir falcı giç evlenmeyeceğini ve babasıyla aynı yaşta öleceğini söylemiş (28-30civarı yaşta çok gençken vefat etmişti babası)
Kadın evlenmedi evet ama 50sine geldi masallahı var sapa sağlam 😄 belki de ben öleceğim dite düşünüp kısmetlerini geri çevirdin bunca zaman dedim. Evet öyle oldu demişti. Falcıdan duyduğunu kendin gerçekleştirmişsin bence. Falcı yeşil gözlü ile şu tarihte evleniceksin falan deyince yeşil gözlü bir adamla falcının belirttiği tarihte evlenmen cok tamamen bilinçaltının seni yönlendirmesi. He kardeşinin mesleğini okulunu bilmesi falan ona bişey diyemiycematmıştır tutmustur belki. Kimin ne zaman öleceğini kimse bilemez. Kendinizi böyle şartlamayın.
Çok doğru kimse bilemez, özellikle dile getirip kendimi de iyice bu düşünceye hapsetmeye çalışıyorum. Tanıdığınıza da çok üzüldüm, hayatı boyunca benim bu son bir kaç senede yaşadığım stresi ve korkuyu yaşadı belki. Benim şansım en azından burdan mantıklı yorumlar okuyup daha normal gözle bakabilmek olacak.

Bildiği konular hep geçmişte olanlar mı?Belki bir yakininiz anlatmıştır.Gelecegi kimse bilemez Allah 'tan başka.
Vücudumda kalçamda doğum lekesi vardı onları biliyordu mesela. Geçmiş ve genel olarak şimdiyi çok iyi biliyordu. Gelecekle ilgili söylediklerinden çıkanları net hatırlıyorum çıkmayan varsa bile unuttum çoktan. Kendini gerçekleştiren kehanette takılı kalmışım anlaşılan ben.

Ölüm tarihini bilmek imkansızdır.
Falcılar geçmişi bilebilir,geçmişe dayalı yalanmışlıkşardan geleceği tahmin edebilir ama ölüm tarihi falan lütfen inanmayın,dini konular yasak olduğu için yazamıyorum ama inançlı biriyseniz eğer bununla ilgili net bilgi var.
Eşimle evlenmeden 1 sene önce bende tarotçuya gitmiştim,sizin gibi buraya konu açmıştım:)
eşimin beni dolamdıracağını aldatacağını asla evlenmemem gerektiğini söylemişti.
13 yıldır evliyiz 2 kızımız var.
Hayatımda gördüğüm en hakkaniyetli insandır.
Çalıştığı kuruma kendi için gelen yardımı bile ihtiyaç sahiplerine dağıtır,en ufak bir kalem bile getirmişliği yok
haketmediği hiç birşeyi istemez.
Sadece kendi değil çalışanlarının hakları içinde uğraşır.
Ve çok iyi baba ve eştir kendisi şükür.
Aslı aatarı çıkmadı yani.
Hiç aldırmayın böyle şeylere

Ölüm tarihini bilmek imkansızdır.
Falcılar geçmişi bilebilir,geçmişe dayalı yalanmışlıkşardan geleceği tahmin edebilir ama ölüm tarihi falan lütfen inanmayın,dini konular yasak olduğu için yazamıyorum ama inançlı biriyseniz eğer bununla ilgili net bilgi var.
Eşimle evlenmeden 1 sene önce bende tarotçuya gitmiştim,sizin gibi buraya konu açmıştım:)
eşimin beni dolamdıracağını aldatacağını asla evlenmemem gerektiğini söylemişti.
13 yıldır evliyiz 2 kızımız var.
Hayatımda gördüğüm en hakkaniyetli insandır.
Çalıştığı kuruma kendi için gelen yardımı bile ihtiyaç sahiplerine dağıtır,en ufak bir kalem bile getirmişliği yok
haketmediği hiç birşeyi istemez.
Sadece kendi değil çalışanlarının hakları içinde uğraşır.
Ve çok iyi baba ve eştir kendisi şükür.
Aslı aatarı çıkmadı yani.
Hiç aldırmayın böyle şeylere
Çok teşekkür ederim

Bszi falcilar telepatik olarak aklinizdkaini okuyup yalin gelecegi yorumlayabiliyorlar. Gelecegi bilemezler, ancak bildikleri ile yorumlarlar. O kadar uzak gelecegi bilecegibi sanmiyorum, uydurmustur

hayat şu 2 uç arasında savrulup durma işi
32c1d14af59402777463396882a23a19.webp

(türkçe: bu benim kontrolüm dışında)

acilen terapiye gidin
Birine yüz yüze zihnimdeki düşünceleri açıklamak korkutucu geliyor galiba, geçmişte psikoloğun kapısının önünden geri dönmüştüm. Buraya konu açarken bile çok zorlandım, sürekli bunları birine anlatsam hakkımda ne düşünür, yüzüme güler mi diye düşünüyorum. Kariyerini kurmaya çalışan o veya bu şekilde kendini geliştirmeye çalışan bir kadın olarak iyice dalga konusu olurum, bir de mühendis olmuş kadının düşündüklerine bak derler diye korkuyorum. Çok güzel stajlar yaptım, şu an güzel bir firmada çalışıyorum, farklı farklı iş ortamları görüyorum, koca koca hangarların, konutların statik projesini çizen şantiye yöneten bir kadın olarak (neredeyse her inşaat mühendisi gibi) gidip bir fal yüzünden geceleri zırıl zırıl ağlıyorum. En çok bana iyi gelen şey şu an yazdıklarımı dışardan okuyup saçmalıkları görmek oldu. İçimden tekrar etmektense gerçek insanların yorumlarında ve benim kendimi açıklamalarımda daha bir fark ettim hepsini. Yorumunuzu dikkate alıcam teşekkür ederim.

Hayatta iyi ya da kötü bir sürü şey yaşama ihtimâlimiz var, tedbir almak önemli ama hiçbir bağlantı olmadan ya olursa diye bişiylere endişelenmek yerine hayatı akışına bırakın, her şey mükemmel olacak diye de şartlandırmayın kötü olacak diye de. Bir kahve falından bu kadar ayrıntı görülebilmesi bana inandırıcı gelmiyor, bir üye telepati yöntemiyle aklınızı okumuş olabileceğini yazmış, telepatiye biraz inanırım şahsen bu daha mantıklı geldi, belki kardeşinizin öğrenim hedefleri de belliydi onlar bile o anda aklınızdan geçmiş olabilir acaba ailem için de bişiyleri tutturabilecek mi diye.

Ya belki kalan 4 yılda öyle seyler olacak ki ayrıldım diye göbek atacaksınız
Bence andan zevk almaya bakın
(Fala inanmam bu arada)

Back
X