Kızlar tecrübeli arkadaşların yardımına çok ihityacım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
daha önce açtığım konudan hatırlar belki eşimle cinsellik yönünden çok uzağız ve dün büyük bi tartışma yaşadık bana dediki ufacık kıl dan hoşlanmıyorum fıtırdım ya ağda 15günde bir yapıyorum dedi permatik ve diğerlerini kulnmam dedim saçmalağıa bakar mısınız?

daha önce açtığım konudan hatırlar belki eşimle cinsellik yönünden çok uzağız ve dün büyük bi tartışma yaşadık bana dediki ufacık kıl dan hoşlanmıyorum fıtırdım ya ağda 15günde bir yapıyorum dedi permatik ve diğerlerini kulnmam dedim saçmalağıa bakar mısınız?

bencil erkek örneği............:delphin:

hoşlanmıyo olabilir....:delphin:
sende bende sendekilerden hoşlanmıyorum deyiverseydin ....:kahve:

sanırım eşin senden uzaklaştığını göstermek adına bahaneler arıyor..gamyoncuiremsu
elbette kıl tiksindirir ki;benim eşimde hiç hoşlanmaz..ama bu bizim aramızda soğuma sebebi değildir birbirimizden.yasakkelime
yaşadıklarınızı bilmiyorum ama ciddi sorunlar yaşadığınız bir gerçek.bunu söyleyecek kadar yüzgöz olduğuna göre..:mymeka:

bu bir bahane değildir bencede..
kendi başka sorunları olupta ilişkiden kaçıyordur suçuda sana atıyordur.

Eşin çokmu pinpirikli ne
Hani vardırya herşeyden kıl kapan tipler
Hemen ıyy uyy demeye başlarlar...
Takıntısı vardır belkide
Canım sende kırılma ama acaba bir ara
Sen temiz değilken ne biliyim kötü bir durumdamı girdin yatağa
Belki bu birkerede olsa adam tiksinmiştir..
Ben içimden geceni yazdım tutamadım valla
Alınmana sakın sadece bir olasılıktan bahsediyorum...

hemen en pahalısından bi epilasyon salonu bul ve başla
ama en pahalısını bul özellikle :delphin:

canım gerçekten saçmalamış eşin, :oklava:ne demek bu şimdi......ne kadar süredir evlisiniz canım?daha birkaç aylık ise, olabilir diyeceğim :uhm:ama bu şekilde kaba ve aşalayıcı söylenmez ki,herşeyin bir yolu yolda mı var kötükedihüso Biz 19 senemize girdik evliliğimizde, asla böyle bir tabir,kinaye bile duymadım ,ki; ben 18 eşim 19 yaşındaydık yani; evlilik için erken ve cahil denen bir dönemde.Arkadaşın dediği gibi bahane değildir işallah

bi erkeğin cinsellik yaşayamamasını itiraf etmesi imkansızdır canım.bunun için sana dair bahaneler bulmaya çalışıyo hepsi bu.sanmıyorum ki seni sevmesin.üzerine düşme.sadece bi uzmana yani üroloğa götürmek için onu ikna etmeye çalış.sanırım cinselliğin gereği gibi yaşanmadı bi evlilik çok fazla sürmez.mutlaka bi uzman görmeli eşini.ikna etmeye çalış

tamam de canım.. her gün olmasada iki günde bir jilet kullan bakalım.. tepkisi nasıl olacak?

eğer yine aynı tepkiyi veriyor yada bu seferde başka şeyler çıkarıyorsa işte o zaman bahane diyebilirsin..

pes yani pes bence kesinlikle bahane.. birde kaç yıllık evlisiniz acaba?

yeni evli iseniz kabul olablir...herkesin huyu başka olabilir..yerimseniben

ama yok evleneli baya oldu,ve bu huy daha önce yoktu ise bu KESıNLıKLE bir bahane...:1closedeyes:

her iki durumdada bu bahaneyi yada gerçeği ortadan kaldırmak için bir jilet al ne çıkarki..böyle kıldan tüyden sorunlarınız ortadan kalksın:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşlanmıyordur belki gerçekten.
ılonanın dediğini yap bencede hem sen rahatlarsın hem eşin.

canım ben kendimdeki kıldan tüyden hoşlanmam güzellik salonunda sirle aldırıyorum
kendim beceremiyorumda 2 hafta rahatım sonra adet dönemimde zaten aramızda bişey olmuyor
adetim bitincede yine salona gidiyorum
eşimin beni öyle görmesini istemiyorum aslında bişey demez ama ban utanıyorum ışığı falan kapatıyorum

şöyle bir ağda alacaksın uzat bacağını diyeceksin böylelerine bir,yapıştıracaksın ve çekeceksin.... ,görecek anyayla konyayı. bir tek tüyden nasıl rahatsız oluyormuş anlayacak.....

şöyle bir ağda alacaksın uzat bacağını diyeceksin böylelerine bir,yapıştıracaksın ve çekeceksin.... ,görecek anyayla konyayı. bir tek tüyden nasıl rahatsız oluyormuş anlayacak.....
kesinlikle:jeyyar:

:roflol::roflol:

Back
X