• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar tecrübenize ihtiyacim var

cetrina

Aşkmış adı oğullarımın
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
6.316
9.382
148
35
Zaman ayirip okuyan tüm degerli KK uylerine şimdiden çok teşekkür ederim.kizlar benim şöyle ufak bir derdim var.hamile kalmadan bir süre önce sari olan saçlarımı anlık bir hevesle gidip koyu kestaneye boyattim derken tam rengini alinca hamile kaldığımı öğrendim..derdimse sacimda cok beyazım var heleki ön kisimlarda ben burdayim diyolar:( kesinlikle evladimi önemsiyorum lütfen beni yanlış anlamayın lakin sordugum kisilerin yarısı bitkisel.boyadan birşey olmaZ yarısıysa ya zarari olursa dedi..bu ayin sonunda dr umada soracam fakat simdi sizin fikirlerinizi almak istiyorum gebelikte 3. Aydan sonra sac boyatilir mı ya da boyataniniZ oldu mu? Yada her hangi bir fikri olan var mı? Vakit ayıran herkesten Allah razi olsun kizlar♡

Tatlim senin yazini okumadan once bende bunu merak edip araştırmistim fakat kesin bir cevabi yok:/

sac boyasının kanıtlanmış bı zararı bulunmadığını ıyıce araştırdım..

ve hamılelıgımde kendımı cırkın ve mutsuz hıssetmektense boyattım..

doktorumu da sac boyatmaya ızın veren bı doktor olduğu ıcın sectım..

bıde onun tatavasını cekemezdım..

(boyatırsan,sacının dıbıyle temasını en aza ındırge..ve solumamaya calıs..

benım annem kuaför olduğundan dıkkatlıce ve evın balkonunda boyamıştı hep)

benim doktorum hamileyken risk alma demişti, ama doğumdan 1 hafta sonra gidip boyatmıştım (artık nasıl canıma tak dediyse :27: )

zararı var diyen de var, yok diyen de.. açıkçası içinize nasıl siniyorsa öyle yapın, o kadar hamile olan ünlüler var hiçbirini boyasız görmedim ama ben bekledim :34:

Zaman ayirip okuyan tüm degerli KK uylerine şimdiden çok teşekkür ederim.kizlar benim şöyle ufak bir derdim var.hamile kalmadan bir süre önce sari olan saçlarımı anlık bir hevesle gidip koyu kestaneye boyattim derken tam rengini alinca hamile kaldığımı öğrendim..derdimse sacimda cok beyazım var heleki ön kisimlarda ben burdayim diyolar:( kesinlikle evladimi önemsiyorum lütfen beni yanlış anlamayın lakin sordugum kisilerin yarısı bitkisel.boyadan birşey olmaZ yarısıysa ya zarari olursa dedi..bu ayin sonunda dr umada soracam fakat simdi sizin fikirlerinizi almak istiyorum gebelikte 3. Aydan sonra sac boyatilir mı ya da boyataniniZ oldu mu? Yada her hangi bir fikri olan var mı? Vakit ayıran herkesten Allah razi olsun kizlar♡

kesin olarak zararı olup olmadığı ispatlanmamış,doktorlarda bu konuda 2 ye bölünmüş durumdalar,benimde saclarım röfleli diplerim cıktı beyazlarımda cıktı ama bu zamana kadar boyamadım boyatmak istedim ama nedense olmadı biraz vicdan yaptım sanırım ya birşey olursa diye ama şu an ki düşüncem en azında doğuma 1-2 hafta kala boyatıcam oğlumu güzel karşılayayım diyorum :)

bitkisel boyalara gelınce beyaz kapatma konusunda cok iyi değilmiş diye duydum

Cözümü varda siz begenirmisinz bilmem .Kına koyabilirsin hatta boya gibi olan kinalar var sorun olcagini sanmiyorum.

sac boyasının kanıtlanmış bı zararı bulunmadığını ıyıce araştırdım..

ve hamılelıgımde kendımı cırkın ve mutsuz hıssetmektense boyattım..

doktorumu da sac boyatmaya ızın veren bı doktor olduğu ıcın sectım..

bıde onun tatavasını cekemezdım..

(boyatırsan,sacının dıbıyle temasını en aza ındırge..ve solumamaya calıs..

benım annem kuaför olduğundan dıkkatlıce ve evın balkonunda boyamıştı hep)

Cok tesekkur ederim millancim bende araştırdım cidden kendimi cok kötü ve hatta yasli hhissetmeye basladim:( onerini dikkate alacam bulunduğum evde balkon yok fakat boyayi alirsam esim boyar pencere kenarinda yaparim ve dedigin gibi dibe pek dokunmamaya calisirim♡Allah razi olsun cevabin icin..

Cözümü varda siz begenirmisinz bilmem .Kına koyabilirsin hatta boya gibi olan kinalar var sorun olcagini sanmiyorum.

Tatlim dogumdan sonra saclarimi eski rengine sariya boyatacam kina koyarsam malesefki bunu yapmam imkansizlasir saci idam etmis olurum:(

kesin olarak zararı olup olmadığı ispatlanmamış,doktorlarda bu konuda 2 ye bölünmüş durumdalar,benimde saclarım röfleli diplerim cıktı beyazlarımda cıktı ama bu zamana kadar boyamadım boyatmak istedim ama nedense olmadı biraz vicdan yaptım sanırım ya birşey olursa diye ama şu an ki düşüncem en azında doğuma 1-2 hafta kala boyatıcam oğlumu güzel karşılayayım diyorum :)

bitkisel boyalara gelınce beyaz kapatma konusunda cok iyi değilmiş diye duydum

Canim sacim Sarıyken komple platindi belli bile olmuyordu ama ne zamanki kokuya boyattim o kötü durumla karsilastim meger önlerim.tutam tutam aklarla doluymus:( hamile oldugumu öğrenince mecbur birdaha yapamadim ama gebelikten midir bilmem bu aralar en ufak syler bile bana sinir bozucu ve üzücü geliyor:( millan arkadasin dedigi gibi dibe fazla yaklastirmadan balkon yada en azindan pencere kenarinda yapabiliriz galiba

benim doktorum hamileyken risk alma demişti, ama doğumdan 1 hafta sonra gidip boyatmıştım (artık nasıl canıma tak dediyse :27: )

zararı var diyen de var, yok diyen de.. açıkçası içinize nasıl siniyorsa öyle yapın, o kadar hamile olan ünlüler var hiçbirini boyasız görmedim ama ben bekledim :34:
Canim bende gecen cevreme o savunmayi yaptim fakat aldigim cevap beni üzdü niye bana o unluler kadar dikkat edilip zararsiz boya mi kullanilacakmis:( bende dogumu beklersem bir hafta sonra kendimi kuaföre atarim heralde cilginlar gibi:)

Son düzenleme:
Peki doğal boyaları deneseniz? Tabi fikir benimki pek bilgim yok bu konularda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr uma sordu.Rahat rahat boyat dedi.Ama içime sinmiyor.Valla kaldım beyazlarımla.Arada eşimin gözlerinin kaydığını farkediyorum.Ama napayım ya.Riske atmamak istiyorum bebeğimi.
Bitkisellerde içinde amonyak olmadığı için beyazları kapatmıyormuş bu arada.

öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum. hmilelik dönemimde saçlarımın önü aşırı derecede beyaz olduğu için boyatmayı düşündüm. doktoruma da sordum verdiği cevap şu sadece boyayı solumamanı tvsiye ediyorum ağzına maske tak pencereleri aç dedi ve saçlarını rahatlıkla boya. ben 11 haftaya kadar saç maskarası kullandım riske atmamak için ama sonra her ay boyadım biliyor musun doğuma 1 hafta kala da gidip röflemi yaptırdım. sonuç hiçbir şey olmadı. belki saçma bir yaklaşım olacak ama kendime şunu dedim. yediğimiz içtiğimiz o kadar katkılı ve zararlı şey var ki bunu vücut sindiriyor kafama sürdüğüm boya ne derece etki edecek kendimi kötü hissetmektense aklımda kalacağına kafamda kalsın dedim ve boyadım için rahat olsun hım ayrıca ben markette satılan boyayla boyadım bitkisel falan değil

Peki doğal boyaları deneseniz? Tabi fikir benimki pek bilgim yok bu konularda :)

Canim bitkisel boya mi bahsettigin zaten boyarsam bitkisel olsun istiyorum senin bildigin var mi

Dr uma sordu.Rahat rahat boyat dedi.Ama içime sinmiyor.Valla kaldım beyazlarımla.Arada eşimin gözlerinin kaydığını farkediyorum.Ama napayım ya.Riske atmamak istiyorum bebeğimi.
Bitkisellerde içinde amonyak olmadığı için beyazları kapatmıyormuş bu arada.

Evet onunda kapatmadigini bugun ogrendim:( ya ne biliyim sanki disardaylen herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum mesela esim dizi izlerken mmahi devran geldi diince yaa benim beyazlarim icin mi dedin.diyorum:(((( cok kotu hissediyorum kendimi:( sen kacinci aydasin canim

öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum. hmilelik dönemimde saçlarımın önü aşırı derecede beyaz olduğu için boyatmayı düşündüm. doktoruma da sordum verdiği cevap şu sadece boyayı solumamanı tvsiye ediyorum ağzına maske tak pencereleri aç dedi ve saçlarını rahatlıkla boya. ben 11 haftaya kadar saç maskarası kullandım riske atmamak için ama sonra her ay boyadım biliyor musun doğuma 1 hafta kala da gidip röflemi yaptırdım. sonuç hiçbir şey olmadı. belki saçma bir yaklaşım olacak ama kendime şunu dedim. yediğimiz içtiğimiz o kadar katkılı ve zararlı şey var ki bunu vücut sindiriyor kafama sürdüğüm boya ne derece etki edecek kendimi kötü hissetmektense aklımda kalacağına kafamda kalsın dedim ve boyadım için rahat olsun hım ayrıca ben markette satılan boyayla boyadım bitkisel falan değil

Çok tesekkur edrim canim benim Allah evladini sana bagislasin onemli olan solumamakmis galiba keske evimde balkon olsaydi ama malesefki yok kuafore gitsem muhakkak alacam o kokuyu.en iyisi evde boyatmak olacak..buarada tebrik ederim canim son hafta rofleyi yapmissin♡ Allah razi olsun cevabim icin.cok tesekkur ederim icim rahatladi biraz♡♡

Evet onunda kapatmadigini bugun ogrendim:( ya ne biliyim sanki disardaylen herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum mesela esim dizi izlerken mmahi devran geldi diince yaa benim beyazlarim icin mi dedin.diyorum:(((( cok kotu hissediyorum kendimi:( sen kacinci aydasin canim

Alıngan olmuşsun :) Yarın 6. ayımı doldurmuş oluyorum.

abartı belki ama ben oje bile sürmüyorum kızlar. nolur nolmaz diye. lazer saç boyası hep uzak duruyorum. :26: ruj şeklinde saç boyaları var ya beyaz kapatmak için diplerine sürüyosun banyo yapınca geçiyo. adı ne tam bilmiyorum belki o işine yarar konu sahibinin :26:

Canim bitkisel boya mi bahsettigin zaten boyarsam bitkisel olsun istiyorum senin bildigin var mi

Natural colors var bildiğim annem kızılını kullanmıştı memnun kalmıştı kapatıcılık açısından 😊

Back
X