• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar tecrübenize ihtiyacim var

bu arada bende bıtkıselle boyamadım..

cunku bende hamılelıgıme sarıdan kahveye gectıgımde yakalandım..

tonunu bıtkıselde bulamazdım..

demet akalında nova colorla sacını boyuyor..en dandıklerden yani..

oyuzden sanatçılara ozel bı boya yok hamıleyken kullansınlar dıye..

bırde okuduğum bı doktorun yazısında boyanın sac dıplerınden gecmesı daha zor,soluk yoluyla vücuda daha cabuk gecıyormus..

buyuzden maske fıkrı ıyıymıs..

Benim doktorum organik olmak şartıyla boyayabileceğimi söyledi, benim de çok aşırı beyazım var hele önlerim komple beyaz. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde boyayacağım..

Ayy konu tam benlik olmuş, benimde ön kısımlarım da beyazlarım var. Bir de özellikle benim eşim çok dikkatlidir böyle şeylerde, kendine çok bakar bende öyle olayım ister. Biraz kaşım çıksa "sen kuaföre ne zaman gidicen kaşlarının vakti gelmiş" der. Hep bakımlı olayım ister. Hamilelik sebebiyle, o bakımsız, kendisi salmış, yüzünün rengi kaçmış kadınlardan olmak istemiyorum. Ben daha 4,5 aylık evliyim, düğün öncesi saçlarımı uzatmıştım, düğünden sonra keserim diye, balayı, işe başlama , aile yemekleri falan derken ertelemek durumunda kalmıştım. Ama mısır püskülü gibi olmuştu, hamile olduğumu da öğrenince, herkes "kestirme saçlarını iyi değil, bebeğe uğursuzluk" falan diyerek içime şüphe düşürdüler. En son geçen hafta sonu gittim kuaföre güzelce kestirdim, manikür, pedikür, kaş , bıyık oohh miss gibi oldum. Kendime geldim adeta. Bir de boyatabilirsem harika olacak gerçekten.

Benim doktorum organik olmak şartıyla boyayabileceğimi söyledi, benim de çok aşırı beyazım var hele önlerim komple beyaz. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde boyayacağım..

Tatlim ama organik boyalar beyazi kapatmıyormuş:(

Ayy konu tam benlik olmuş, benimde ön kısımlarım da beyazlarım var. Bir de özellikle benim eşim çok dikkatlidir böyle şeylerde, kendine çok bakar bende öyle olayım ister. Biraz kaşım çıksa "sen kuaföre ne zaman gidicen kaşlarının vakti gelmiş" der. Hep bakımlı olayım ister. Hamilelik sebebiyle, o bakımsız, kendisi salmış, yüzünün rengi kaçmış kadınlardan olmak istemiyorum. Ben daha 4,5 aylık evliyim, düğün öncesi saçlarımı uzatmıştım, düğünden sonra keserim diye, balayı, işe başlama , aile yemekleri falan derken ertelemek durumunda kalmıştım. Ama mısır püskülü gibi olmuştu, hamile olduğumu da öğrenince, herkes "kestirme saçlarını iyi değil, bebeğe uğursuzluk" falan diyerek içime şüphe düşürdüler. En son geçen hafta sonu gittim kuaföre güzelce kestirdim, manikür, pedikür, kaş , bıyık oohh miss gibi oldum. Kendime geldim adeta. Bir de boyatabilirsem harika olacak gerçekten.

En güzelini yapmissin canim evet kesmeyin boyamayin die bir konu var neden die oyle.merak ettim.ki ama cevabi yok iste:/ tatlim peki sen boyatacak msin birde sacinin rengi koyu mu acik mi

bu arada bende bıtkıselle boyamadım..

cunku bende hamılelıgıme sarıdan kahveye gectıgımde yakalandım..

tonunu bıtkıselde bulamazdım..

demet akalında nova colorla sacını boyuyor..en dandıklerden yani..

oyuzden sanatçılara ozel bı boya yok hamıleyken kullansınlar dıye..

bırde okuduğum bı doktorun yazısında boyanın sac dıplerınden gecmesı daha zor,soluk yoluyla vücuda daha cabuk gecıyormus..

buyuzden maske fıkrı ıyıymıs..

Kesinlikle maskeyi alip oyle boyucam malesef bende sari olan sacimi koyu kestane (hatta tam cikolata kahve oldu) boyadiktan sonra yakalandim:) buarada Ünlülerinde bir ayricaligi olmadigini ogrenmek içime su serpti :) cok saol millancim Allah razi olsun bilgilerin icin♡♡

abartı belki ama ben oje bile sürmüyorum kızlar. nolur nolmaz diye. lazer saç boyası hep uzak duruyorum. :26: ruj şeklinde saç boyaları var ya beyaz kapatmak için diplerine sürüyosun banyo yapınca geçiyo. adı ne tam bilmiyorum belki o işine yarar konu sahibinin :26:

Evet onu okumustum canim stick fondoten gibi oluyor ama sanirim bayagi bi almam gerek ondan:( buarada ojeyi arastirmistim canim bi zarari.yok bugune kadar milyonlarca kadin kullanmış icin rahat olsun annesi

Son düzenleme:
Natural colors var bildiğim annem kızılını kullanmıştı memnun kalmıştı kapatıcılık açısından 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onerini dikkate alacam tatlim.cokk tesekkur ederim:)

hint kıası yapın....ama bence sorun olmaz.bütün ünlüler günlük boya yapıp hamişler...

En güzelini yapmissin canim evet kesmeyin boyamayin die bir konu var neden die oyle.merak ettim.ki ama cevabi yok iste:/ tatlim peki sen boyatacak msin birde sacinin rengi koyu mu acik mi

Bir nedeni yok işte, kesme demelerinin sebebi "çocuğun ömrü kısa olurmuş" , çocuğun ömrünü benim kıllarım belirliyorsa hamilelik boyunca ağda falanda yapmayalım , batıl inanç. Benim çocuğum batıl inançlara değil Allah'a emanet, Allah'ın izniyle de sağlıkla kucağımıza alacağınız inşallah. Ben bu tarz konuşan insanları susturuyorum hemen. Çünkü ilk zamanlar çok taktım kafaya, sürekli kötü rüyalar gördüm. Ya bebeğimi karnımdan söküp alıyorlar, ya kafası kopuk doğuyor,ya down sendromlu doğuyor... Bıraktım düşünmeyi Allah'a emanet yavrum.

Boyamaya gelince, boyatıcam canım ben, bana da solumayın demişti doktorum. Buna dikkat ederek boyatacağım.Saçlarım koyu renk evet, koyu kestane. O yüzden beyazlar çokça belli oluyor.

Bende kestirmek istiyorum ama herkes yok diyor en kisa zamanda inşallah kestirecem..doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsin demişti. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktım kontrolden çıktım saçlarımı kestirdim hiç öyle batıl inançlarla kafamı meşgul edemem yani. yok kırkı çıkmadan bebeğin tırnağı kesilmezmiş yok dışarı çıkmazmış doğum yaptım dışarıda çıktım. hamilelikte ben de oje kullanmadım sebebi ise aseton kokusunu solumamak kendinizi nasıl güzel hissedeceksniz onu yapın hanımlar hoşçakalın

Back
X