• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tedavi görüpte adetini bekleyen varmıııı???

srp16

Çok şükür bin şükür sizi bana verene
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
986
21
318
Bursa
merhaba arkadaşlar ben iğne tedavisi görüyorum bu ayki denemeden sonra 1 sağlıklı yumurtam oldugunu çatladıgını söyledi doktor neyse adetime daha 10 gün var benim gibi sabırsızlananlar beklemeye çalışanlar yazışalım paylaşalım:nazar:

bende ovitrelle iğnesi oldum şimdi bide progesteron ama jel olanından başladı doktor bakalım ilk başta benimde 5 yumurtamı gördü iğneden sonra da baktı herşey çok güzel dört dörtlük maşşAllah dedi bakalım hayırlısı artık ben sürekli sayıklıyorum kafamdan atamıyorum yaa çok istiyorum napim rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin ıNŞALLAH (AMıN)

Merhabalar bende 2 senelik evliyim ve bebek özlemi yaşayanlardanım doktor hiç sorunun yok diyo ama ben bir kere bile hamikle kalamadım düşük falan hiç olmadı bu ay ilaç tedavisi uyguladım dr. tavsiyesiyle bakalım 9 gün var adetime özlem ve sabırla bekliyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için.....

Back
X