• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tedavim iptal oldu!

bertsina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
42
0
86
Sakarya
meraba herkese.bende tüp bebek tedavisine başlamıştım bazılarınız bilir.menagonla yumurtam büyümedi diye de bi başlık açmıştım hani.bugün tekrar gittim doktora ve hiç bi değişiklik olmadığını gördüm:(doktorum 3 ay ara verelim dedi bu sürede dhea ve cylo-progynova verdi.geçen ay dhea kullanmıştım ve kendiliğinden 1 yumurtam oluşmuştu ve yeterli büyüklüğe ulaşmıştı.bu ay menagon kullanmama rağmen gelişmedi.doktorum daha çok gençsin bu işin peşini burakma pes etme dedi.
şimdi tecrübeli arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak bu cylo isimli hap hamile kalmamı engellermi çünkü pek hala çok umutluyum hamilelik konusunda sonuçta kendiliğinden yumurtamın oluşma ihtimali var ve Allah istedikten sonra hamile olmam çok basit?yumurta sayımın artması ve kaliteli olması için incir kürü dışında neler yapmalıyım?bide bu viola isimli hapın diğer ilaçlarla birlikte kullanılması yan etki oluşturur mu acaba?
cevaplarsanız çok sevinirim.

canım şu an bu ilacı bende kullanıyorum bana adet düzensizliğim için verdi adetlerimi düzene koyup östrojen progesteron dengelerini sağlayacakmış ayrıca rahmi onarıcı özelliği varmış. gebe kalmaya engel bir ilaç değil, zaten doğum kontrolü için uygun değildir yazıyor. yani yumurtlamaya engel bir ilaç değil, diğer doğum kontrol hapları ise rahmi inceltip gebe kalmayı engelliyor o ay için... ama bunda öyle bir engel yok. yalnız doktoruna şunu danışabilirsin 21 gün bu ilacı kullanıcaz bu süre içinde gebelik olursa ilacı yutmaya devam edince bunun bebeğe zararı olurmu bence bu nokta önemli.

hayıt tohumu demleyip içmelisin mutlaka fayda edecektir, benim tek yumurtalığım alındı diğer yumurtalığımda hiç üretmez olmuştu, ben yaklaşık 2-3 ay bıkmadan içtim ve şimdi tek yumurtalığımdan 4-5 yumurta çıkıyor üstelik çok kaliteli. hepsi dölleniyor.
hayıt hakkında çok şey yazılmıştı bu sitede okursan ikna olursun.
yapılışına gelince bir fincan su kaynat, içine 1 şeker kaşığı dolu dolu hayıt at, ağzını kapat 5-10 dk. beklesin, sonra iç tadı fena bişey yalnız.
ama sakın kaynatma, demleme usulü olacakki özelliğini kaybetmesin.
sabah akşam aç karnına bir fincan iç. mutlaka fayda göreceksin
bak birde hayıt tohumunu aktarda değirmende çektir un gibi oluyor böylesi daha etkili.
ayrıca bal arısütü polen yemelisin
şifa olsun :)

Doktorunun verdiği ilaçlarla beraber bitkisel kürler ya da ilaçlar kullanmamalısın!!!İlaçlarının etkisini azaltabilir, ya da farklı bir etkileşime girebilirler. Bunu zaten Saraçoğlunun sitesinde de özellikle belirtiyorlar.

Back
X