meraba herkese.bende tüp bebek tedavisine başlamıştım bazılarınız bilir.menagonla yumurtam büyümedi diye de bi başlık açmıştım hani.bugün tekrar gittim doktora ve hiç bi değişiklik olmadığını gördüm
doktorum 3 ay ara verelim dedi bu sürede dhea ve cylo-progynova verdi.geçen ay dhea kullanmıştım ve kendiliğinden 1 yumurtam oluşmuştu ve yeterli büyüklüğe ulaşmıştı.bu ay menagon kullanmama rağmen gelişmedi.doktorum daha çok gençsin bu işin peşini burakma pes etme dedi.
şimdi tecrübeli arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak bu cylo isimli hap hamile kalmamı engellermi çünkü pek hala çok umutluyum hamilelik konusunda sonuçta kendiliğinden yumurtamın oluşma ihtimali var ve Allah istedikten sonra hamile olmam çok basit?yumurta sayımın artması ve kaliteli olması için incir kürü dışında neler yapmalıyım?bide bu viola isimli hapın diğer ilaçlarla birlikte kullanılması yan etki oluşturur mu acaba?
cevaplarsanız çok sevinirim.

şimdi tecrübeli arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak bu cylo isimli hap hamile kalmamı engellermi çünkü pek hala çok umutluyum hamilelik konusunda sonuçta kendiliğinden yumurtamın oluşma ihtimali var ve Allah istedikten sonra hamile olmam çok basit?yumurta sayımın artması ve kaliteli olması için incir kürü dışında neler yapmalıyım?bide bu viola isimli hapın diğer ilaçlarla birlikte kullanılması yan etki oluşturur mu acaba?
cevaplarsanız çok sevinirim.