Kızlar tedaviye ara verip hamile kalan var mıııı etrafınızda????

asyacan7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
794
2
96
42
Konya
Ben puregon kullandım bir kez ve doğal yolla denedim olmadı malesef?Şimdi ara vereceğim bi kaç ay,etrafınzda var mı bu döneminde hami,le kalan?

merhaba asyacan evet ben tedaviye ara veripte hic umitlenmedigim yani beklemedigim zamanda hamile kalmistim.(ama dustu)Yani sende dinlen biraz kafandan cikart bebek dusuncesini inaniyorumki hamile kalabilirsin Allah'in izniyle bende cok yogun tedavilerden gectim ama ne zaman ara verdiysem hep Rabbim verdi ama geri aldi o baska.Hayirlisi olsun insallah umitle,sabirla devam insallah.

canım ya üzüldüm ama ara dönemde hamile kalınabilio yani???? ya çok yıpratıcı bu yaşadıklarımız.En kötüsü de beklemek değil mi?Umarım tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize..Sen aşılama oldun mu?:teselli:

slm benimde bi arkadaşım var arık bıkmıştı doktor doktor gezmekten akışına bıraktı hep olmaz diyordu bıraktıgı ay hamile kaldı 3 yaşında dünya tatlısı bi kızı var. aslında bizim en büyük hatamız stres olacagı varsa olur demiyoruz illaa olacak yumurtalıklarda bizden inat bitürlü gelişmiyorr rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

Amin canım,ben seni ekledim arkadaş listeme,msjını çok sonra gördüm sanırım.Sen naptın,ne durumdasın?Sen aşılama oluyodun değil mi?Bahseder misin biraz,Ali ACAR'a gidiodun sanırım.Ben doktorumla konuştum ara verelim dedi yıpranıyosun dedi ve 2 adet dönemi ara verceğim.Umarım hayırlısı olur.Sevgiler..

slm canım sana özel msj gönderemiyorum neden acaba?aşılamam yapıldı ALİ ACAR'a gittim inşallah tuturda bi daha ugraşmam ama olmazsa özel selçuklu tüp bebek merkezine gidicem... paramla rezil oluyorum aşılama yapılırken bile bekletti beni masada halbuki hemen gelip yapması gerekir ALİ beye de para veriyoz selçukluyada veririz en azından işim çabuk biter inanırmısın geçen yumurtalık takibine gittigimde tam 11 saat bekledim hemşireler diyoki sen bizden çok mesai yaptın zaten stresliyim orda beklerken iyice sinir yaptımklava:klava:klava:klava:klava:

Tuba'cım benimde tam olarak korktuğum bu tarz şeyler;bana Ali ACAR dediler ama çok kalabalıkmış ve benim arkadaşımın tüp bebek tedavisinde günü kaçırtmış dalgınlıkla:bu işin dalgınlığımı olur sebepten onu istemiyorum:selçuklu da hikmet karabacak varmış bi ona ii diolar:mehmet çolakoğlu içinse işte bi se^nden bi de arkadaştan duydum ama:nerde ki bu doktor?neyse inşallah bu ay tutar senin ki de uğraşmazsın canım;ama sakın stres yapma ii haberlerini bekliorum:özelden bi bakayım neden msj atamadığına;ben de bi deneyeyim;
ben araştırmalara devam edeyim;çok öpüyorum seni:sevgilerŞeniz

Tuba'cım benimde tam olarak korktuğum bu tarz şeyler;bana Ali ACAR dediler ama çok kalabalıkmış ve benim arkadaşımın tüp bebek tedavisinde günü kaçırtmış dalgınlıkla:bu işin dalgınlığımı olur sebepten onu istemiyorum:selçuklu da hikmet karabacak varmış bi ona ii diolar:mehmet çolakoğlu içinse işte bi se^nden bi de arkadaştan duydum ama:nerde ki bu doktor?neyse inşallah bu ay tutar senin ki de uğraşmazsın canım;ama sakın stres yapma ii haberlerini bekliorum:özelden bi bakayım neden msj atamadığına;ben de bi deneyeyim;
ben araştırmalara devam edeyim;çok öpüyorum seni:sevgilerŞeniz

yok canim ben hic asilama yaptirmadim ama klomen tedavisini bes ay gordum sonra gecen yil iki donem gonal f kullandim ama olmadi yani ben bes defa hamile kaldim ama bir tanesinde klomenle olmustu son kutuda Allah'in izniyle.Ama ben hep bebeklerimi kaybettim ve bence bu daha kotu cunku bir yenisine cesaret edemiyorsun.Insandan maddi manevi o kadar cok sey goturuyorki ama napalim hayirlisi insallah birgun bizim gibilerde guler Allah'in izniyle.ALLAH herkesin kucagina meleklerini versin insallah.

Var ben varım.
2 aşılama sonrasında bekleme sürecinde hamile kaldım.

Kızlar ben Konyada yaptırdım aşılamalarımı Başkent Üniversitesinde Ayla Üçkuyu yaptı.Size onu tavsiye edebilirim.Randevu alıyorsunuz ve dediğiniz kadar beklemiyorsunuz.Gerçi doktorum sağolsun ben şehir dışından gittiğimden beni çoğu zaman randevusuz aldı.

Hem de özele dünya para vermezsiniz.a.s.

Aaaa sen hamilemisin,burda okumuştum senin hamile kalış sürecinin bir kısmını..Nasıl sevindim bilemezsinnn:dance::dance::dance: Hayırlı olsun yaaa..Darısı başımıza,ben emekli sandığına bağlıyım başkente gidebilirim...Ayla Hanım'ı duymuştum..
Bi düşüneyimn,çok saol canım.allah kucağına almayı nasip etsin.Sevgiler

İnşallah arkadaşım.çBen ümitliyim ve inanıyorum.Allah'ın var bi bildiği mutlaka.Bu da olmuyosa vardır bi sebebi.Canını üzme,illa ki takılıo çok ama güçlü olmalıyız....
Sen şu an ara mı verdin?Sevgiler

canim cok sagol.evet ben ara vermek zorunda kaldim cunku daha bir ay oldu dusuk yapali onun icin beklemek zorundayim yani altinci kez basa donecegim ve cok zor simdi 4 eyluldeki randevumu bekliyorum hepimiz icin hayirlisi insallaha.s.

canım ben eylül ayından beri tedavi görüyordum!Mayıs ayında da aşılamam olacaktı!Ama doktorun belgeleri söylemeyi unuttuğu için aşılamam hazirana kalmıştı!Bende bu arada büyük temizliğimi yapayım,bazı misafirlerimi ağırlayayım da aradan çıksın dedim :)) Ama yumurtlama günüymüş,2 günde bir ilişkiymiş hepsini boşverdim!Bu ay kasmıycam dedim ve hamiş kalmışım :teytey: Şok oldum!7 haftalık oldum şimdi :hooray: Kalp atışlarınıda dinledim.Biraz düşük tehlikesi var ama kendime dikkat ediyorum!Eeee o kadar temizliği yapınca,zavallı bebişim baya sallanmış :roflol:
Yani her an herşey olabilir,sakın kendini kasma!Başka şeylerle ilgilenmeye çalış,bırak yumurtlama günün kaçsın.Benim yumurtlama günümden 1 hafta sonra döllenmiş mesela yerimseniben Umarım kısa zamanda sende mucizene kavuşursun

canim cok sagol.evet ben ara vermek zorunda kaldim cunku daha bir ay oldu dusuk yapali onun icin beklemek zorundayim yani altinci kez basa donecegim ve cok zor simdi 4 eyluldeki randevumu bekliyorum hepimiz icin hayirlisi insallaha.s.

Canım ya hayırlısı vallahi,Allah en yakın zaman da nasip etsin kuzularımızı bize.Ben de ara verdim,çünkü yıprandım.Ama inan sabahları daha bi neşeyle uyanıyorum.Aynı eskiden olduğu gibi.Anladım ki ara vermek çooookkk ii oluyomuş....Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…