Kızlar tedbir amaçlı coraspin kan sulandırıcı kullanmak istiyorum bir zararı var mıdır doktorum verir mi?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
487
73
1 gebelik geçirdim kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Şimdi kimle sohbet etsem başından böyle bişey geçen ya ikinci kere aynı şeyi yaşamış ya da doktoru önlem amaçlı coraspin vermiş. Çok korkuyorum şuanda hamileliğim daha çok yeni doktorum verir mi vermese de kullanabilir miyim

Bence kafanıza göre ilaç kullanmayın. Hele bir de gebelikte asla.. doktorunuz ne derse o...

Bence kafanıza göre ilaç kullanmayın. Hele bir de gebelikte asla.. doktorunuz ne derse o...
Ama doktorlar iki tane düşükten önce hiçbir tetkik yapmayı kabul etmiyorlar bende burda ne kadar zorlanıyorum bilmiyorlarki kürtajdan 9 ay geçti daha yeni hamile kalabilidm o bebeği kaybedince dünyam başıma yıkıldı onu da çok zaman bekledim şimdi bir daha aynı şeyi yaşamaktan o kadar çok korkuyorum kiiii..... bu ilacı kullanan o kadar çok gebe varki tedbir amaçlı umarım doktorum bana da önerir

Anladım. Siz bilirsiniz ama yine de önce bir doktora danışın derim.

Kan testi yaptirmaniz gerekmiyor mu coraspirin kullanmadan önce. Kan degerlerinizde bir sıkıntı varsa verir doktorunuz yoksa vermez diye düşünüyorum

Coraspin iyi bir kan sulandırıcı, sadece düşük ve gebeliklerde değil başka rahatsızlıklar için de kullanıyoruz.
Kesinlikle doktora danışın, kan tahlili verin. İlaç gebeler ya da düşük yapan birçok kişi tarafından kullanıldığı için masum görünüyor ama her ilaç herkese olmaz

Anladım teşekkür ederim kan tahlilinde anlaşılıyor mu verilip verilmeyeceği

Kendi başınıza kullanmayın doktorunuz önerirse kullanın pıhtılaşma bozukluğu olanlar kullanıyo grbelikte kanı sulandırmak için hem iğne hem coraspin kullanmış biri olarak yazıyorum ciddi şekilde kanı sulandırıyo, pıhtılaşma bozukluğu varmı yokmu öğrenmeniz içinde tıbbi genetikte genetik testi yaptırmanız lazım tabi bunları doktorunuzun yönlendirmesiyle yapın kaygılarınızı anlıyorum ama tek düşüklede malesef devlet hastanesi yapmıyo testi özelde felan yaptırabilirsiniz ama biraz pahalı galiba

kan sulandırıcı ilaçla
kan sulandırıcı ilaçlar bebeğin rahimde tutunmasını zorlaştırabiliyor. o sebeple gebelik gerçekleştiğinde genelde başlanıyor. ama varsa unıversite hastanesine gidip talep edebilirsiniz. bazen tek kayıpta da yapılabiliyor. ve ya 2 kaybı oldugunu söyleyenler de var doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…