• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar tek embryoyla hamile kalaniniz oldumu??

candanote

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
18.157
1.103
448
arkadaslar sanirim boyle bir konu acilmisti ama bulamadigim icin yeniden actim ..benim size sormak istedigim tek bir dondurulmus embryosu olupta transfer edilip hamile kalan varmi aranizda???ama 5. gun embryosu degil 3. gun embryosu ??

arkadaslar sanirim boyle bir konu acilmisti ama bulamadigim icin yeniden actim ..benim size sormak istedigim tek bir dondurulmus embryosu olupta transfer edilip hamile kalan varmi aranizda???ama 5. gun embryosu degil 3. gun embryosu ??

bir arkadaşımın öyle oldu , hatta o da kendi içinde bölünüp ikiz devam etmişti ve kızları sanırım 3 -4 yaş civarı olmalı ..
Allah yardımcınız olsun , inşallah sonuna kadar devam eder tutunur miniğin ..

bir arkadaşımın öyle oldu , hatta o da kendi içinde bölünüp ikiz devam etmişti ve kızları sanırım 3 -4 yaş civarı olmalı ..
Allah yardımcınız olsun , inşallah sonuna kadar devam eder tutunur miniğin ..

saolasin canim benim insallah..senin miniklerin nasil bu arada???

saolasin canim benim insallah..senin miniklerin nasil bu arada???

iyilermiş canım dün gittik kontrole , küçüğümüz :nazar: inatla büyümeye devam ediyor
inşallah senin de güzel haberlerini alıp gelişimlerini konuşuruz ilerleyen günlerde ..

kizlar dondurulmus tek embryoyla hamile kalaniniz yokmu hic yada tanidiginiz biri????

mehaycım arkadaşım bir tanıdığı kalmış.hemde eşinden kök hücre yöntemiyle sağlamışlar spermi.dr hemde çok kaliteli bir embriyo değil demiş.şimdi sağlıklı bir kızı var.

mehaycım arkadaşım bir tanıdığı kalmış.hemde eşinden kök hücre yöntemiyle sağlamışlar spermi.dr hemde çok kaliteli bir embriyo değil demiş.şimdi sağlıklı bir kızı var.

Allah vermek isteyince gerisi bos olmasi icin vesile hepsi Rabbim ol desin yeterki...
Allahim ne olur benim icinde "ol" de!!!!!!!!!:Saruboceq::Saruboceq:

canim insallah o bir tane senin yuzunu guldurur guclu ki tek basina kalmis neden olmasin ki allahim ol dedikten sonra icini rahat tut

Back
X