benm bir pırlantam bile yok
erkek arkdşm evlenme teklifi etmedi isteme falan oldu . snradan ben alcam dedi.alma istemiorum dedm bende.benm için anlamnı yitirdi dedim.sizce fazlamı alınganlık gösterdm
Aslındaa bu tek taş herkezin hevesidir. Genellikle evlenme teklifi yaparken verilir biz bayanlara. Belki o inceliği beklemişsindir erkek arkadaşından. Yapmadığı için kırılmışsındır. Benim tektaşımıda nışanlım nışanımızda taktı mesela. Ben tektaşımı hiç kullanmıyorum. Rahat edemiyorum. Alyansımızı çok severek beğenerek aldık. Sadece alyans kullanıyorum. Aslında bakarsan benim için tektaşın bir önemi yok alyans daha önemliTek taş hediye edilen bir yüzük gibi görünüyo gözüme. Evlenme teklifi yaparken kullanılan yada evliyken bile eşinin 14 şubatta hediye niyetine alınan yüzük gibi... Bilmiyorum anlatabildimmi.. Tek taş almadıysa seni sevmediği anlamına gelmez.. Bu tek taşa bukadar takılıp kalmayıda sevmem ben.. Bişeyi çok istiyosanız hiç beklemediğiniz anda çıkıverir karşınıza bellimi olur hiç beklmediğin anda süpriz yapar hediye eder sana ​Bana kalırsa çokda fazla alınganlık yapıp kırma erkek arkadaşını onun içinden gelip almadıkça senin için bi anlamı olmaz zaten :)
bünye olarak hassas yapım var en ufak seye kırılıorum. bi yuzuk alıp takamadı vakti yokmuş. sadece h snu görüşeblioruz. isteyen vakit bulup alablrdi. çokta takmamaya çalşıorum dicemi dedim bende istemiorum dedm bakalm napıcak
Boşver takmaa kafanaa alıcakmı almıycakmı diye beklemede :) hiç beklemediğin bianda süpriz yapar belki sana ozaman dahada çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?