Doğuma Hazırlık Kızlar Temmuzda doğacak oğlum için isim seçimlerinize ihtiyacım var.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi ne olsun (Soyismi : Kaplan)

• Ankete Katılan
    24

seval80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
12
0
36
İstanbul
Kızlar,
Temmuz 2011 de oğlum olacak Allah'ın izni ile. Soyadı Kaplan ama ismi Berat mı olsun yoksa Eren mi karar veremedim. Fikirlerinizi alabilir miyim.
teşekkürler :1:

Sağlıkla doğsun yavrun. Berat ismi erkeklerde varmı emin değilim. Ama benim tanıdığım bütün Beratlar bayandı canım.

bence BERAT süper...ilk defa bayan ismi olarak berat ismi konulduğunu duydum :53: ilginç.. Allah hayırlı ömür versin ...

bence seçim yapmaya gerek yok, zaten 2 isim kalmış seçilecek o zaman bence şöyle olsun
Berat Eren KAPLAN :nazar: allah analı babalı uzuuuuuuuunnnn ömürler versin bebeğinize :nazar: :10:

Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım kızlar,eren banada daha yakın gelıyor fakat erenlerın cok yaramaz oldugunu duydum cevremden bu yuzden bıraz cekınıyorum acıkcası:1:sızın varmı cevrenızde eren bebekler?

merhaba hayırlı olsun öncelikle
bende temmuzda doğum yapacağım benimde oğlumda olacak ve tesadüf ki soyadımız kaplan:))
iki seçenek varsa bence de eren kaplan:))
ben deniz düşünüyorum
ama yanında bir isim daha olacak ata olabilir
ata deniz
aslında içime sinen başka isimlerde var
Ata Türker
çok iddialı ama gelecekte oğlumuzu nelerin beklediğni bilmediğimiz için vazgeçebiliriz
sonuna kadar atatürkçü anne babadan ata deniz çıkabilir ama sonunda:))

berat bence.. teyzemin torunun adıda berat ve erkek kızlarda berat isminin kyulduğunu ilk defa duydum bende ama erkek ismi ve erkeğe yakışıyo...çınar ve rüzgar isminide düşünebilirsin çok hoşuma gidiyo bu isimler

Eren kesinlikle.Eşimin ailesinde uyuzun birinin çocuğunun adı Erenli olmasaydı bende Eren ismini çok istiyodum .....

Back
X