Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabıkı bıtanem yumurtlamamın 11.günğydü erken yaptım bıraz :), rabbım ısteyen herkese versın ınsallahhhhhhhevet öyle görünüyor Hayırlı olsun. benim için de duş eder misin benim de olsun![]()
normalde baya bellı canım pembe cizgı yumurtlamamın 11gunuBiraz çizgi belli ama var veya yok demek için çok erken bence bat ne zaman??
Ayyyyy allahıma sukurler olsun rabbım ısteyen herkese versin :)Evet canım pozitif
acaba belirti olarak ne yaşadınız ve kendinizi çok dinleyen biri misinizNolur hemen cevap
dınledım canım ovulasyon testıyle takıp etmıstım yumurtlamamı bıtkısel ballı karısım aldım bı sayfadan ve etkı ettı belkı sanada yarar oncelikle zor bılıyorum canım senı okadar ıyı anlıyorumkı gogus hassssıyet oldu kasıkta ara ara batma adet sancısıda cekdım hatta bu ayfa olmadı dedım ocımdenacaba belirti olarak ne yaşadınız ve kendinizi çok dinleyen biri misiniz
HAyırlı olsun canm benm hayırlısı ile kucağına aldıgın anlarıda görürsün inşallahNolur hemen cevap
Amın canım benım cok sevındım bugu rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallahHAyırlı olsun canm benm hayırlısı ile kucağına aldıgın anlarıda görürsün inşallah
Amin inşallah BANADA dua et canm beş yıldır hasretimAmın canım benım cok sevındım bugu rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah ❤❤❤❤❤❤
Canım ben ovulasyon takıp sayfasından bıtkısel ballı karısım ve ovulasyon testi aldım belkı sızede yarar dıyr soyluyorum esımede caksır kökü suyu ıcırdım sende dene nolur denemedım demezsınAmin inşallah BANADA dua et canm beş yıldır hasretim
dınledım canım ovulasyon testıyle takıp etmıstım yumurtlamamı bıtkısel ballı karısım aldım bı sayfadan ve etkı ettı belkı sanada yarar oncelikle zor bılıyorum canım senı okadar ıyı anlıyorumkı gogus hassssıyet oldu kasıkta ara ara batma adet sancısıda cekdım hatta bu ayfa olmadı dedım ocımden
Ama adet olmadım olmayınca test yaptım genel olarak adet belırtılerı yasadı
[
Evet canım benım naptıgımı detaylı soyluyorjm belkı sızedenur abladan aldın değil mi :) testler de onun çünkü :))
aldım kullandım maalesef ben faydasını görmedimEvet canım benım naptıgımı detaylı soyluyorjm belkı sızede
Faydası olur valla al ballı karısımı
O ballı karısımıfa aldın gunlerı ıyce degerlendırdınmo canım seyde deneyebılırsin bal tarcın çörek otu kürü oda cok etklılıaldım kullandım maalesef ben faydasını görmedim