Kızlar test silik beta 2.7 acil yardım

mericeyn0142

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
15
5
1
27
7F54B599-BBBD-4715-AA34-AF53601373AD.webp

Eklentiler

• IMG_7599.webp
    IMG_7599.webp
    121 KB · Görüntüleme: 34
  • D76DB1EC-A3A5-4637-B623-25C1CC0BBB71.webp
    D76DB1EC-A3A5-4637-B623-25C1CC0BBB71.webp
    8 KB · Görüntüleme: 35
kızlar merhaba test böyle çıktı kan verdim beta 2.7 çıktı adete 10 gün var sizce yükselir mi gebelık varmıdır ?

kızlar merhaba test böyle çıktı kan verdim beta 2.7 çıktı adete 10 gün var sizce yükselir mi gebelık varmıdır ?
10 gün ne ya. Daha yeni bitmis yumurtlama donemin. Bebek olussa bile henuz dollenmis tutunma asamasinda olur. Bu kadar erken test yapmanizi anlamlandiramiyorum. En erken adetten bir kac gun once ogrenilir.
Idrar testi bozuk onu dikkate alma. Bu aralar herkes silik görüyor

Testin markası nedir ? Kan sonucu şu an için negatif ama yükselme ihtimali var tabi çünkü regle daha çok var yumurtlama dönemi yeni bitmiş yerleşme döllenmeden sonra 8-10 gün sürüyor yerleşme tamamlandıktan sonra beta salgılanmaya başlıyor. Hiçbir gebelik testi de beta 2 yi algılamaz maalesef o yüzden idrar testi zaten geçersiz.

Testin markası nedir ? Kan sonucu şu an için negatif ama yükselme ihtimali var tabi çünkü regle daha çok var yumurtlama dönemi yeni bitmiş yerleşme döllenmeden sonra 8-10 gün sürüyor yerleşme tamamlandıktan sonra beta salgılanmaya başlıyor. Hiçbir gebelik testi de beta 2 yi algılamaz maalesef o yüzden idrar testi zaten geçersiz
Testin markası nedir ? Kan sonucu şu an için negatif ama yükselme ihtimali var tabi çünkü regle daha çok var yumurtlama dönemi yeni bitmiş yerleşme döllenmeden sonra 8-10 gün sürüyor yerleşme tamamlandıktan sonra beta salgılanmaya başlıyor. Hiçbir gebelik testi de beta 2 yi algılamaz maalesef o yüzden idrar testi zaten geçersiz.
Days doktor du , bende öyle düşünüyorum oyüzden adet gecikmesi olursa öyle kan veririm tekrar teşekkür ederim :)

Size bir umut olsun benim adete 4 gün varken 3.3 çıkmıştı betam adet gecikince 38 oldu benim gebeliğim kötü sonuçlandı ama yinede oldu sonuç olarak yani olabilir tabiki zaten çok erken kan vermişsiniz 🌸❤️

Size bir umut olsun benim adete 4 gün varken 3.3 çıkmıştı betam adet gecikince 38 oldu benim gebeliğim kötü sonuçlandı ama yinede oldu sonuç olarak yani olabilir tabiki zaten çok erken kan vermişsiniz 🌸
Ya çok teşekkür ederim , umarım bir dahaki gebeliğiniz çok sağlıklı geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :) Bende adet gecikmesini bekleyeceğim 6 gün kaldı adete

Back
X