- 20 Aralık 2024
- 15
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi mericeyn0142
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselebilir iki gün sonra tekrar test yapın koyulaşma varsa yükselmiştir yada direkt kan verinkızlar merhaba test böyle çıktı kan verdim beta 2.7 çıktı adete 10 gün var sizce yükselir mi gebelık varmıdır ?
10 gün ne ya. Daha yeni bitmis yumurtlama donemin. Bebek olussa bile henuz dollenmis tutunma asamasinda olur. Bu kadar erken test yapmanizi anlamlandiramiyorum. En erken adetten bir kac gun once ogrenilir.kızlar merhaba test böyle çıktı kan verdim beta 2.7 çıktı adete 10 gün var sizce yükselir mi gebelık varmıdır ?
10 gun kala neden beta verdinizkızlar merhaba test böyle çıktı kan verdim beta 2.7 çıktı adete 10 gün var sizce yükselir mi gebelık varmıdır ?
10 gun kala neden beta verdiniz
Farkındaysanız ne zaman beta vermem gerekiyor diye sormadım konuyla ilgili bilginiz yoksa boş boş yorum yapmayın lütfen .10 gun kala neden beta verdiniz
Testin markası nedir ? Kan sonucu şu an için negatif ama yükselme ihtimali var tabi çünkü regle daha çok var yumurtlama dönemi yeni bitmiş yerleşme döllenmeden sonra 8-10 gün sürüyor yerleşme tamamlandıktan sonra beta salgılanmaya başlıyor. Hiçbir gebelik testi de beta 2 yi algılamaz maalesef o yüzden idrar testi zaten geçersiz.
Testin markası nedir ? Kan sonucu şu an için negatif ama yükselme ihtimali var tabi çünkü regle daha çok var yumurtlama dönemi yeni bitmiş yerleşme döllenmeden sonra 8-10 gün sürüyor yerleşme tamamlandıktan sonra beta salgılanmaya başlıyor. Hiçbir gebelik testi de beta 2 yi algılamaz maalesef o yüzden idrar testi zaten geçersiz
Days doktor du , bende öyle düşünüyorum oyüzden adet gecikmesi olursa öyle kan veririm tekrar teşekkür ederim :)Testin markası nedir ? Kan sonucu şu an için negatif ama yükselme ihtimali var tabi çünkü regle daha çok var yumurtlama dönemi yeni bitmiş yerleşme döllenmeden sonra 8-10 gün sürüyor yerleşme tamamlandıktan sonra beta salgılanmaya başlıyor. Hiçbir gebelik testi de beta 2 yi algılamaz maalesef o yüzden idrar testi zaten geçersiz.
Ya çok teşekkür ederim , umarım bir dahaki gebeliğiniz çok sağlıklı geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :) Bende adet gecikmesini bekleyeceğim 6 gün kaldı adeteSize bir umut olsun benim adete 4 gün varken 3.3 çıkmıştı betam adet gecikince 38 oldu benim gebeliğim kötü sonuçlandı ama yinede oldu sonuç olarak yani olabilir tabiki zaten çok erken kan vermişsiniz![]()