Kızlar test sonuçlarıma bakarmisinizzzzz !!!!!! Acil 🙏

gamzeliimm

ben eşim ve prensesimiz
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
180
119
303
Merhaba kızlar bunlar haricinde 2 tane daha yaptım pozitif çıktı
5 gün kala 2 tane yaptım farklı marka pozitif
4 gün kala kaset test pozitif
3 kala erken test pozitif
Adet günümde yani dün kan verdim özelde acil bölümünde 0.09 çikti sonuç eve geldim bir daha kaset test yaptım sonuç yine pozitif
Başına gelen oldumu bu şekilde acaba
Kullanılan testlerin hepsi farklı marka

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-17-58-09-373_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2023-09-02-17-58-09-373_com.google.android.apps.photos.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 301
  • Screenshot_2023-09-02-17-57-07-611_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2023-09-02-17-57-07-611_com.google.android.apps.photos.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 283
  • Screenshot_2023-09-02-17-51-09-589_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2023-09-02-17-51-09-589_com.whatsapp.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 281
Merhaba kızlar bunlar haricinde 2 tane daha yaptım pozitif çıktı
5 gün kala 2 tane yaptım farklı marka pozitif
4 gün kala kaset test pozitif
3 kala erken test pozitif
Adet günümde yani dün kan verdim özelde acil bölümünde 0.09 çikti sonuç eve geldim bir daha kaset test yaptım sonuç yine pozitif
Başına gelen oldumu bu şekilde acaba
Kullanılan testlerin hepsi farklı marka
Özelde yada sağlık ocağında verin. Farklı hastanede. Test bozuk desek hepsi bozuk olma ihtimali düşük

Özelde yada sağlık ocağında verin. Farklı hastanede. Test bozuk desek hepsi bozuk olma ihtimali düşük
Pazartesi evde test yapıp tekrar kan Tai vericem adet olmassam hala olmadim bekliyom şaşırdım bende pozitif düşünüp esime sürpriz yaptim ama kan tahlilinde negatifi görünce hayal kırıklığı oldu

Belki kan testini yaparken bir sorun oluştu çünkü imkansız böyle bir durum yine kan ver

Belki kan testini yaparken bir sorun oluştu çünkü imkansız böyle bir durum yine kan ver
Gerçekten anlamadım okadar net görünüyoduki,hayalet çizgi değildi açıkçası farklı markalarda yaptim bide gerçekten hayal kırıklığına uğradım

Gerçekten anlamadım okadar net görünüyoduki,hayalet çizgi değildi açıkçası farklı markalarda yaptim bide gerçekten hayal kırıklığına uğradım
Canım bende artimed yaptim ilk silik çıktı güvenme teste dediler başka markalardan 3 test daha yaptım hepsi farklı ve pozitifti . Sonra kan verdim gebe olduğumu öğrendim hani senin yazdığın benim hikayeme çok benziyor

20230902_210426.webp

Hatta bak testlerim bu şekilde ilk artimed yalanci pozitif çıkarır dediler sonra evde ovulasyon yaptım t daha koyu çıktı. Diğer günde kalan 3 testi aldım farklı marka o şekilde çıktılar ve ertesi günü de kan verdim gebe olduğumu ogrendim

Eki Görüntüle 3295396
Hatta bak testlerim bu şekilde ilk artimed yalanci pozitif çıkarır dediler sonra evde ovulasyon yaptım t daha koyu çıktı. Diğer günde kalan 3 testi aldım farklı marka o şekilde çıktılar ve ertesi günü de kan verdim gebe olduğumu ogrendim
Kanda çıkmış senin ne güzel aklımda soru işareti kalmamış kackere verdin ilk yaptığında hemen çıktımı kanda benim dün adet günümdü kan verdim 0.09 çıktı bidaha verdiğimde pozitife donermi bilemiyom bakalim ne olcak

Kızlar elimde ovulasyon testi vardı yaptim bugün dayanamayıp böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20230903_152258.webp
    IMG_20230903_152258.webp
    11 KB · Görüntüleme: 238
Kızlar elimde ovulasyon testi vardı yaptim bugün dayanamayıp böyle çıktı
Canım. Adet geçti mi ? Adet geçmeden yaptıysan kan testi belki bu yüzden aşırı düşük yada negatif çıkmış olabilir bütün testler hamile olduğunu gösteriyor resimleri gördüm baktım. Bence kadın doğumcuya git ve resimleri göster daha detaylı bir kontrol etsin en azından ultrasondan geç ..

Canım. Adet geçti mi ? Adet geçmeden yaptıysan kan testi belki bu yüzden aşırı düşük yada negatif çıkmış olabilir bütün testler hamile olduğunu gösteriyor resimleri gördüm baktım. Bence kadın doğumcuya git ve resimleri göster daha detaylı bir kontrol etsin en azından ultrasondan geç ..
Adetim bugün 2 gün geçti gelmedi sabah tekrar test yapcam yarin öğleden sonra gitcez kadın doğuma

Adetim bugün 2 gün geçti gelmedi sabah tekrar test yapcam yarin öğleden sonra gitcez kadın doğuma
Benim son gebeligimde test çok silik çıkmıştı. Sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Sonuç e-nabiza düşmeyince telefonla arayıp öğrenmek istedim. Bana sonuç negatif, 0.5 çıktı dendi. Ertesi gün tekrar e-nabiza girdim ve hamile olduğumu gördüm. Meğer oradaki akıllı kişi sonuç yerine referans aralığına bakmış.

Bu arada kadın doğum ne yapabilir ki, o da kan tahlili isteyecek. Ultrasonda birşey görünmez ki, gebelik varsa bile. Bence direkt kan tahlili verin, eğer değer yükselmişse ona göre iki günde bir tekrar edip yükselme oranına bakarsınız

Back
X