• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test sonuçlarıma bakarmisinizzzzz !!!!!! Acil 🙏

İçinizi biraz olsun rahatlatmak adına yazmak istedim. İlk hamileliğim kimyasal gebelikten hemen sonraki ay oldu. Ve böyle birçok kişide kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik geçiren sayısı bir hayli fazla.
İçinizi ferah tutun lütfen. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğim ile :nazar:
İnşallah sizinkide analibabali büyüsun insallah benim 3. Eşimin isteğiyle olucak nasipse 1.5 2 yıldır olmuyo yaşım 35 belki oyuzden zor oluyordur bilmiyorum pazartesiye kadar bekleyip öyle söylucem inşallah tutunur güclü bı sekilde

Canım bişey sormak istiyom sana kimyasaldan sonra hamile kaldığında son adet tarihini nasi hesapliyosun kaç gün gecikince Dr gittin

İçinizi biraz olsun rahatlatmak adına yazmak istedim. İlk hamileliğim kimyasal gebelikten hemen sonraki ay oldu. Ve böyle birçok kişide kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik geçiren sayısı bir hayli fazla.
İçinizi ferah tutun lütfen. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğim ile :nazar:
Canım aynı soruyu sanada sormak istiyorum kimyasaldan hemen sonra hamile kalinca son adet tarihi kimyasal atıktan mi hesaplaniyo kaç gün gecikince Dr gittin kaç haftalık ti

Canım bişey sormak istiyom sana kimyasaldan sonra hamile kaldığında son adet tarihini nasi hesapliyosun kaç gün gecikince Dr gittin
Ben kimyasalda regl olduğum günden tam 30 gün sonra tekrar regl oldum , sonra olmadım canım, yani bir kere adet gördüm.

Canım aynı soruyu sanada sormak istiyorum kimyasaldan hemen sonra hamile kalinca son adet tarihi kimyasal atıktan mi hesaplaniyo kaç gün gecikince Dr gittin kaç haftalık ti
Benim kimyasalı geçirmem adet tarihim ile orantılıydı. Normal seyrindeydi yani bende ki durum.

Benim kimyasalı geçirmem adet tarihim ile orantılıydı. Normal seyrindeydi yani bende ki durum.
Bende normalde 1inde adet oluyodum gelmeyince hamile olduğumu öğrendim değer düştü 10 yada 11 inde kanamam geldi geçen ay değerim sifirlandi
Bu ay gecikme yaşayabilirim diye okumuştum o yüzden bekledim sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm ama hala beklemedeyim

Back
X