- 21 Ekim 2020
- 111
- 84
- 28
- 32
- Konu Sahibi busegram93
-
Butest görünmüyor
Insallah önceden dusuk yaptim şimdi çok korkuyorumhamilesiniz
kan testi verin bir kaç sefer takip edin benceInsallah önceden dusuk yaptim şimdi çok korkuyorum
Evet inşallah vardır yakan testi verin bir kaç sefer takip edin bence
Var canım gönlünce olsun inşallah hemen kan ver
Allah razı olsun haber vericem insallah sizeVar canım gönlünce olsun inşallah hemen kan ver
BekliyoruzAllah razı olsun haber vericem insallah size
Canim ben bu silik test olayını çok yaşadım kimyasal da olabilir yarin tekrar bi yap daha koyu olursa gebelik var demektirKızlar lutfen testime bakarmisiniz adetimi 1gun gecti
Yaa insallah senin adet dönemin geçti miBen ikinci çizgiyi gordüm hamilesin bence inşallah kan verdiginde de sonuç pozitif çıkar bende bugun aksam test yapacam çok heycanliyim
5 6 aydir 24 25 günde regl oluyorum duzenli sekilde bugün 27 günüm regl takvimine gore 1 gun geciktin diyor gögüslerim çok sızliyor belim agriyor kasiklarimda batma var evet bunlar reglinde belirtileri ama kalbimde tuhaf bir heycan var tup bebege hazirlaniyorduk 1 asilama bi tüp bebek olumsuz sonuçlarim var yaş 40 bi yanim imkansiz test bile yapma diyor bi yanimsa heycandan ölecek gittim test aldim az evvel ama bakakim insallah Allahım sanada banada nasip eder cnmYaa insallah senin adet dönemin geçti mi
Ben ikinci çizgiyi gordüm hamilesin bence inşallah kan verdiginde de sonuç pozitif çıkar bende bugun aksam test yapacam çok heycanliyim canim Rabbim isteyen herkese bizede nasib etsin ınş. Kuruma cizgisine benziyormu
Canim benimde bugun 1gun gecti yptim5 6 aydir 24 25 günde regl oluyorum duzenli sekilde bugün 27 günüm regl takvimine gore 1 gun geciktin diyor gögüslerim çok sızliyor belim agriyor kasiklarimda batma var evet bunlar reglinde belirtileri ama kalbimde tuhaf bir heycan var tup bebege hazirlaniyorduk 1 asilama bi tüp bebek olumsuz sonuçlarim var yaş 40 bi yanim imkansiz test bile yapma diyor bi yanimsa heycandan ölecek gittim test aldim az evvel ama bakakim insallah Allahım sanada banada nasip eder cnm
Insallah vardır bende de aynı belirtiler kanamam olucak diye aklım gidiyor ben bugün 2 inci günü geçti öyle yaptım testi ve inan kesin adet olucam diyodum ama olmadım5 6 aydir 24 25 günde regl oluyorum duzenli sekilde bugün 27 günüm regl takvimine gore 1 gun geciktin diyor gögüslerim çok sızliyor belim agriyor kasiklarimda batma var evet bunlar reglinde belirtileri ama kalbimde tuhaf bir heycan var tup bebege hazirlaniyorduk 1 asilama bi tüp bebek olumsuz sonuçlarim var yaş 40 bi yanim imkansiz test bile yapma diyor bi yanimsa heycandan ölecek gittim test aldim az evvel ama bakakim insallah Allahım sanada banada nasip eder cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?