KIZLAR TEST SONUCUMA BAKAR MISINIZ

dahacokerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
83
22
3
26
Arkadaşlar selamlar. Reglime 6 gün var. Sat 11 temmuz bat 5 ağustos. Bugün akşam idrarda test yaptım. 10 dk içinde açarak resmini çektim. Gözle görülür bişey yok ama ayarlarıyla oynayınca sanki işaretlediğim yerde çizgi var gibi geliyor. Kalite düşmezse görebilen var mı?

Ah chat gpt… normal halinde de gördüğünü söylemişti :((( ben mi göremiyorum diye kontrast yaptım daha belirgin dedi. Çok yanılttı beni
Siz çıplak gözle gördüyseniz doğru da olabilir. Emin olabilmenin tek yolu testi tekrarlamak ya da kan vermek. Fotoğrafta kalite de düşünce bazen çok silik olan çizgiler burada seçilemeyebiliyor ne yazık ki…

Siz çıplak gözle gördüyseniz doğru da olabilir. Emin olabilmenin tek yolu testi tekrarlamak ya da kan vermek. Fotoğrafta kalite de düşünce bazen çok silik olan çizgiler burada seçilemeyebiliyor ne yazık ki…
İlk saniyelerde görür gibi oldum. Sonra flaşla baktım ama kayboldu. Ben de bu yönteme başvurmayı denedim. Dün sağlık ocağında kan vermiştim yarın sonuç çıkacak. Sabredemeyip bu testi yaptım. Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_7131.webp
    IMG_7131.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar selamlar. Reglime 6 gün var. Sat 11 temmuz bat 5 ağustos. Bugün akşam idrarda test yaptım. 10 dk içinde açarak resmini çektim. Gözle görülür bişey yok ama ayarlarıyla oynayınca sanki işaretlediğim yerde çizgi var gibi geliyor. Kalite düşmezse görebilen var mı?
Resim Yok

Back
X