KIZLAR TEST SONUCUMA BAKAR MISINIZ

Eklentiler

• IMG_7176.webp
    IMG_7176.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7176.webp
    IMG_7176.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar selamlar. Reglime 6 gün var. Sat 11 temmuz bat 5 ağustos. Bugün akşam idrarda test yaptım. 10 dk içinde açarak resmini çektim. Gözle görülür bişey yok ama ayarlarıyla oynayınca sanki işaretlediğim yerde çizgi var gibi geliyor. Kalite düşmezse görebilen var mı?
Merhabalar bende test yaptım yukarıdaki ilk çıkan sonuç alttaki ikinci sonuç kan testi yaptım bir şey çıkmadı adetime 8 gün kaldı karında ve belde hafif ağrı yaşıyorum sizce hamile miyim

Eklentiler

• E8941D76-65E3-4376-A0F2-3418AFFEBBC5.webp
    E8941D76-65E3-4376-A0F2-3418AFFEBBC5.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar bende test yaptım yukarıdaki ilk çıkan sonuç alttaki ikinci sonuç kan testi yaptım bir şey çıkmadı adetime 8 gün kaldı karında ve belde hafif ağrı yaşıyorum sizce hamile miyim
Yaa arkadaşım bende de bu şekilde çıkmıştı hemen kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı :( önce kanda beta yükselir sonra idrarda yani yalancı pozitif çıkartmış. Benim yalancı pozitif çıkartan testim artımeddi.Bir kaç gün sonra tekrarla mutlaka 8 gün var daha. Bugünkü test sonucumu da yukarıya bıraktım çok kafa karıştırıcı cıktı. inşAllah kanda artar ikimizin de 🥹

Yaa arkadaşım bende de bu şekilde çıkmıştı hemen kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı :( önce kanda beta yükselir sonra idrarda yani yalancı pozitif çıkartmış. Benim yalancı pozitif çıkartan testim artımeddi.Bir kaç gün sonra tekrarla mutlaka 8 gün var daha. Bugünkü test sonucumu da yukarıya bıraktım çok kafa karıştırıcı cıktı. inşAllah kanda artar ikimizin de 🥹
İnşallah canım ya doktorlarlada görüştüğümde daha gebeliğin erken döneminde olman beta değerini yükseltmez âdet gecikmesini bekle dediler kimisi var kimisi yok diyor iyice kafam karıştı

İnşallah canım ya doktorlarlada görüştüğümde daha gebeliğin erken döneminde olman beta değerini yükseltmez âdet gecikmesini bekle dediler kimisi var kimisi yok diyor iyice kafam karıştı
Bu süreç çok stresli. Ben de hamile miyim değil miyim net anladıktan sonra bırakıcam test işini. Bundan sonra ne beta ne de gebelik testi hiç birini âdet gecikmesi olmadan yaptırmayacağım psikolojiyi alt üst ediyor. Bu dönem böyle geçsin bakalım taktık bi kere ama bundan sonra dikkatli olalımm 🥹🩷

Merhaba adetıme 3gün var kaset test yapdım bu sekılde cıkdı sizce dogruluk payı nedir?

Eklentiler

• IMG_7007.webp
    IMG_7007.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 26
Ayy arkadaşım çok teşekkür ederim 🥹 siz bu şekilde gördükten sonra testi tekrarladınız mı yoksa direkt kan mı verdiniz bir de sizin testin görüntüsü varsa paylaşabilir misiniz 🩷
Bu şekilde gördüm sonra akşamüstü tekrar farklı markayla yaptım yine böyle cıkınca gittim kan verdim maalesef görüntü yok elimde

Back
X