• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test sonucuma bakarmısınız

alya2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
22
17
3
29
pazartesi transferim oldu bugün productor erken gebelik testi yaptı hayali çizgi gördüm gibi siz ne dersiniz yanlış mı görüyorum

Eklentiler

• 9DC7A6CE-67A0-4090-8F2F-3D06C6CFEEA5.webp
    9DC7A6CE-67A0-4090-8F2F-3D06C6CFEEA5.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 176
  • F51E3BB3-B0F1-44C9-8005-E8F0B7A241A1.webp
    F51E3BB3-B0F1-44C9-8005-E8F0B7A241A1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 153
Ama niye kiti söktünüz ki. Orada çizgi zaten olur pozitifse sökmeden de çıkar. Taze transfer olduysa çatlama iğnesinin etkisi de olabilir. Dondurulmuş transferlerde çatlatma iğnesi kullanılmiyor. Eğer dondurulmuş ise pozitif gibi. Ama kiti sökmeden de ikinci çizgi görünüyor muydu bilmiyorum.

Ama niye kiti söktünüz ki. Orada çizgi zaten olur pozitifse sökmeden de çıkar. Taze transfer olduysa çatlama iğnesinin etkisi de olabilir. Dondurulmuş transferlerde çatlatma iğnesi kullanılmiyor. Eğer dondurulmuş ise pozitif gibi. Ama kiti sökmeden de ikinci çizgi görünüyor muydu bilmiyorum.
Dondurulmuş transfer yani çok erken ondan emin olamadım burdada bazı arkadaşların öyle baktığını gördüm bilemedim yani illa böyle bir çizgi olur mu testlerde diyorsunuz

O çizgi zaten içinde olur pozitif olduğundan çikar meydana. Kiti sökmeye gerek yoktu.

Baktığım zaman çift çizgi ama emin degilim bazen de testler bozuk çıkabiliyor. Ben erken gebelik testi ile yaptım hep bu testler bazen yanlış çıkabiliyor. Umutlandirmak istemem.

Bende dondurulmuş transfer olmuştum 7.gün kızımda, 5.günde oğlumda pozitifi görmüştüm. Ama ben idrarda görür görmez kan vermeye gittim boşuna heveslenmemek için

O çizgi zaten içinde olur pozitif olduğundan çikar meydana. Kiti sökmeye gerek yoktu.

Baktığım zaman çift çizgi ama emin degilim bazen de testler bozuk çıkabiliyor. Ben erken gebelik testi ile yaptım hep bu testler bazen yanlış çıkabiliyor. Umutlandirmak istemem.

Bende dondurulmuş transfer olmuştum 7.gün kızımda, 5.günde oğlumda pozitifi görmüştüm. Ama ben idrarda görür görmez kan vermeye gittim boşuna heveslenmemek için
Peki çok teşekkür ederim bu bekleyiş çok stresli aceleci davranıp sevinip sonra üzülmeyeyim haklısınız..

Eklentiler

• 3630B687-4382-4F45-B65D-12EA0B324864.webp
    3630B687-4382-4F45-B65D-12EA0B324864.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 153

pazartesi transferim oldu bugün productor erken gebelik testi yaptı hayali çizgi gördüm gibi siz ne dersiniz yanlış mı görüyorum

Benimde bugün iğneden sonra 15.gunum testim 10. Gününden beri bu şekil çıkıyor sizce varmıdır yeni üyeyim

Back
X