Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım inşallah Testi açınca gözüküyor dışından göremiyorum kuruma çizgisi olabilir mi senceevet gözüküyor canım
Dondurulmuş transfer yani çok erken ondan emin olamadım burdada bazı arkadaşların öyle baktığını gördüm bilemedim yani illa böyle bir çizgi olur mu testlerde diyorsunuzAma niye kiti söktünüz ki. Orada çizgi zaten olur pozitifse sökmeden de çıkar. Taze transfer olduysa çatlama iğnesinin etkisi de olabilir. Dondurulmuş transferlerde çatlatma iğnesi kullanılmiyor. Eğer dondurulmuş ise pozitif gibi. Ama kiti sökmeden de ikinci çizgi görünüyor muydu bilmiyorum.
Peki çok teşekkür ederim bu bekleyiş çok stresli aceleci davranıp sevinip sonra üzülmeyeyim haklısınız..O çizgi zaten içinde olur pozitif olduğundan çikar meydana. Kiti sökmeye gerek yoktu.
Baktığım zaman çift çizgi ama emin degilim bazen de testler bozuk çıkabiliyor. Ben erken gebelik testi ile yaptım hep bu testler bazen yanlış çıkabiliyor. Umutlandirmak istemem.
Bende dondurulmuş transfer olmuştum 7.gün kızımda, 5.günde oğlumda pozitifi görmüştüm. Ama ben idrarda görür görmez kan vermeye gittim boşuna heveslenmemek için
En garanti kan vermek inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumPeki çok teşekkür ederim bu bekleyiş çok stresli aceleci davranıp sevinip sonra üzülmeyeyim haklısınız..
En garanti kan vermek inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Bugün kan verdim şükür değerim 53.82 çıktı normal mi 6. Gün için değerEn garanti kan vermek inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
2 gün sonra 2 ye katlanması gerekiyor. Şimdilik güzel sonuç. Hayırlı olsun inşallahBugün kan verdim şükür değerim 53.82 çıktı normal mi 6. Gün için değer
Ama niye kiti söktünüz ki. Orada çizgi zaten olur pozitifse sökmeden de çıkar. Taze transfer olduysa çatlama iğnesinin etkisi de olabilir. Dondurulmuş transferlerde çatlatma iğnesi kullanılmiyor. Eğer dondurulmuş ise pozitif gibi. Ama kiti sökmeden de ikinci çizgi görünüyor muydu bilmiyorum.
pazartesi transferim oldu bugün productor erken gebelik testi yaptı hayali çizgi gördüm gibi siz ne dersiniz yanlış mı görüyorum
Kan tahlili verin bence 15. Gün varsa kanda çıkar zatenBenimde bugün iğneden sonra 15.gunum testim 10. Gününden beri bu şekil çıkıyor sizce varmıdır yeni üyeyim
Resim gönderdiğinizi zannediyorsunuz ama resim yok.Benimde bugün iğneden sonra 15.gunum testim 10. Gününden beri bu şekil çıkıyor sizce varmıdır yeni üyeyim
Kan tahlili verin bence 15. Gün varsa kanda çıkar zaten
Attım ama açılmıyor yeniyim pekte anlamıyorumResim gönderdiğinizi zannediyorsunuz ama resim yok.
Yarın sabah vericem adetime 3 gün varAttım ama açılmıyor yeniyim pekte anlamıyorum
Var bence gebelik tabi en doğrusu kan vermek.Anlamıyorum
Malesefki 17. Gün yokmuş iğnenin etkisi bugüne kadarda surebiliyormusVar bence gebelik tabi en doğrusu kan vermek.
Merhaba dün kan verdim 148 çıktı sonucum transfer gününü saymassak 8. Gün için2 gün sonra 2 ye katlanması gerekiyor. Şimdilik güzel sonuç. Hayırlı olsun inşallah2 gün sonra tekrar ver 3 sonucu da doktoruna gönder