• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar test sonucuma bakarmısınız

Malesefki 17. Gün yokmuş iğnenin etkisi bugüne kadarda surebiliyormus
Taze transferde çatlatma iğnesi vurulduğu için erken test yapmamak gerek. Ve evdeki testler genelde pozitif sonuç veriyor. En garantisi kan testi. Sağlık olsun üzülme yeniden denersin. Ama rahim dinlendirme olunca daha rahat oluyor insan ve vücudu dinleniyor yani tekrar tüp bebek olacaksan eğer mutlaka rahim dinlendirme iste doktorundan

Taze transferde çatlatma iğnesi vurulduğu için erken test yapmamak gerek. Ve evdeki testler genelde pozitif sonuç veriyor. En garantisi kan testi. Sağlık olsun üzülme yeniden denersin. Ama rahim dinlendirme olunca daha rahat oluyor insan ve vücudu dinleniyor yani tekrar tüp bebek olacaksan eğer mutlaka rahim dinlendirme iste doktorundan
Benim 17 yaşında oğlum 15 yaşında kızım var oğlumda da çatlama ignesiyle hamile kalmıştım 😊

Merhabalar.
Bugun benim de 6. Günüm yarım saat arayla yaptım bu şekilde cıktı test günüm pazartesi ama bi korktum negatif cıkarsa die bugunde. Kan vermeye gitmedim oyüzden. Var mıdır acaba ?

Eklentiler

• 54F323D5-2F2F-4BE6-84D1-55E9C5FC2001.webp
    54F323D5-2F2F-4BE6-84D1-55E9C5FC2001.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 37
Back
X