Kızlar test yapmalı mıyım

MerweAsel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
9
1
1
40
Merhaba kızlar. Geçtiğimiz cuma günü ilişkim oldu ertesi gün kaygan akıntı geldi ve bel ağrısı çok oldu ayın 13 14 nde dün adet olucaktım olmadım. Dün de ilişki oldu. Bugün vajinada batma hissi var. Geçen ay 11 nde olmuştum. Sizce hamile olabilir miyim. Test yapayım mı biraz daha bakliyeym mi.

adet günene cok yakın tarihte ilişki yaşanmış. az hamile kalma şansıdır. sitresten geçikme yaşıyor olabilirsin ama içinin rahatlaması adına test yapmalısın

adet günene cok yakın tarihte ilişki yaşanmış. az hamile kalma şansıdır. sitresten geçikme yaşıyor olabilirsin ama içinin rahatlaması adına test yapmalısın
Teşekkür ederim birkaç gün beklemeden mi yapsam beklesem mi ona karar veremedim

yo bence yap. adetten 5 gün sonra deniliyor ama varsa silikte olsa cıkabilir. ama beklemek istersen bekle

Merhaba kızlar. Geçtiğimiz cuma günü ilişkim oldu ertesi gün kaygan akıntı geldi ve bel ağrısı çok oldu ayın 13 14 nde dün adet olucaktım olmadım. Dün de ilişki oldu. Bugün vajinada batma hissi var. Geçen ay 11 nde olmuştum. Sizce hamile olabilir miyim. Test yapayım mı biraz daha bakliyeym mi.

Daha öncesinde ilişki oldu mu?sadececuma günü ilişki olduysa gebelik henüz oluşmamıştır test yapsan da çıkmaz ama daha öncesinde ilişki olduysa şimdiye gebelik gerçekleşmiştir

Back
X