Gebeliğe Hazırlık Kızlar test yaptım pozitif bu sayı ne demek oluyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

endoles2001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
31
-33
1
24
7BF327DE-49C9-483D-B587-9B43542B702E.webp

Alttan baktı canım doktor rahminin kalınlaşmış dedi bana ama keseyi göremedi test istedi sonuç bu anlamadım
Keseyi bu değerde görmesi lazımdı ama bazen olabilir canım. Sen 1 hafta sonra tekrar git keseyi görür o zaman. Şimdi zaten çok ufak doktorunu da değiştirebilirsin istersen. Değer çok iyi maşallah düzenli de artarsa sorun yok demektir Allah’ın izniyle 🤗

Keseyi bu değerde görmesi lazımdı ama bazen olabilir canım. Sen 1 hafta sonra tekrar git keseyi görür o zaman. Şimdi zaten çok ufak doktorunu da değiştirebilirsin istersen. Değer çok iyi maşallah düzenli de artarsa sorun yok demektir Allah’ın izniyle 🤗
Sağol canım teşekkür ederim bir kere düşük yaptım korkuyorum biraz

Sağol canım teşekkür ederim bir kere düşük yaptım korkuyorum biraz
Seni çok iyi anlatabiliyorum. Benim de bi düşüğüm oldu ve tekrar hamileyim bu sefer doktora hemen gitmedim. 2 günde bir hcg takibi yaptım çok aceleci olmadım öğrendikten nerdeyse 10 gün sonra gittim. Keseyi göremezsem erken gidip moralim bozulur diye hcg değerimin 10 bin üstüne çıkmasını bekledim.

Hala bile içimde çok büyük bi endişe var. Korkuyorum ama işte herşeyin hayırlısı. Allahım inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. Bize de isteyen herkese de 🤲🏻

Hala bile içimde çok büyük bi endişe var. Korkuyorum ama işte herşeyin hayırlısı. Allahım inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. Bize de isteyen herkese de 🤲🏻
Amin İnşallah canım benim içini ferah tut bol bol dua et ❤️

CANIM HERSEYİN HAYIRLISI RABBIM NE ZAMAN NASİP ETTİYSE O ZAMAN OLUYOR I KESEYİ GÖRDUNUZ MU CANIM ARTIK DEĞERİN BAYA YUKSEK CUNKU

CANIM HERSEYİN HAYIRLISI RABBIM NE ZAMAN NASİP ETTİYSE O ZAMAN OLUYOR I KESEYİ GÖRDUNUZ MU CANIM ARTIK DEĞERİN BAYA YUKSEK CUNKU
Kalp atışlarını duyduk çok şükür 🤲🏻 Sonuna kadar sorunsuz götürsün inşallah 🤲🏻 İsteyen Herkese nasip olsun inşallah 🤗

Çok sevindim canım senin adına rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsin insallh darisi bebek isteyenlerin basina rabbim kucağımızi boş birakmasin umudumuzu yitirmeyelim herşey Allah'tan insllah bizde bı gün bu sevinçli haberi veririz buradan 🤲

Back
X