• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar test yaptim rica etsem bakabilir misiniz?

iremnur meral

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2025
8
2
1
29
reglime 8 gun var planli bise sekilde hareket ettim yumurtlamadan sonraki 10. Gundeyim. Duzenli regl gorurum ve iliskiden 3 gun sonra kasik agrilarim dolgunluk regl olacakmis hossi yogun yasadim suanda hala var. Tecrubeli olanlariniz yorum yapabilir mi?gectigimiz mayista bir dis gebelik yasadim ilacla dusurduler bu ikinci denememiz. Cok silik pembe cizgi seklinde olustu fotoda cok net degil. Tesekkur ederim.Eki Görüntüle 3674538

Eklentiler

• image-1763223568617.webp
    image-1763223568617.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
reglime 8 gun var planli bise sekilde hareket ettim yumurtlamadan sonraki 10. Gundeyim. Duzenli regl gorurum ve iliskiden 3 gun sonra kasik agrilarim dolgunluk regl olacakmis hossi yogun yasadim suanda hala var. Tecrubeli olanlariniz yorum yapabilir mi?gectigimiz mayista bir dis gebelik yasadim ilacla dusurduler bu ikinci denememiz. Cok silik pembe cizgi seklinde olustu fotoda cok net degil. Tesekkur ederim.Eki Görüntüle 3674538
Test için çok erken. Bi kaç gün sonra tekrarla bence ya da kan ver direk idrar da çıktı diyorsan kanda kesin çıkar. Umarım gönlüne göre olsun ✨

Back
X