Kızlar teste bakabilir misiniz?

muge34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
98
42
3
36
Arkadaşlar çok silik ama erken gebelik testi yaptım siz bir çizgi gördünüz mü?

Eklentiler

• IMG-20220920-WA0001.webp
    IMG-20220920-WA0001.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 333
Bugün 27. gündeyim. Adetim en kısa 21 bazen 25,30 böyle oluyor. Yani düzensiz gibi. O nedenle biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Haftaya kan vereyim diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşlar yorumunuz çok değerli. bu test yanılır mi ? Prodoctor marka.
Geçen ay 21. günde adettim şimdi 28. gündeyim. Hâlâ adet gelmedi.
Benim düzenim en erken 21 günde en geç 32 günde.
Bugün incecik silik çizgi gördüm sevinsem mi bilemedim🥺 testi yaptım ilk çizgi yavaştan belirmeye başladı. İkinci çizgi ondan sonra üç beş dakika içinde çıktı.

Bugün incecik silik çizgi gördüm sevinsem mi bilemedim🥺 testi yaptım ilk çizgi yavaştan belirmeye başladı. İkinci çizgi ondan sonra üç beş dakika içinde çıktı.
Marka konusunda yorum yapamam ama oğluma hamileliğimde benim gebelik testimde çizgi tam 8 dakika sonra çıkmıştı sadece ben görüyordum eşim bile inanmamıştı kan sonucumu görene kadar.

Prodoctor yaniltti
Dünkü yaptığım yukarda fotosu olan test prodoctor markaydı ve incecik çizgi göstermişti yani pozitifti
Şimdi sabah ilk idrar ile artimed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Freely gebelik testide yaptım o da negatif çıktı. Hayırlısı olsun ama prodoctor ayıp etti 🥺😄 ya da belki o doğrudur

Prodoctor yaniltti
Dünkü yaptığım yukarda fotosu olan test prodoctor markaydı ve incecik çizgi göstermişti yani pozitifti
Şimdi sabah ilk idrar ile artimed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Freely gebelik testide yaptım o da negatif çıktı. Hayırlısı olsun ama prodoctor ayıp etti 🥺😄 ya da belki o doğrudur
Prodoctor erken gebelik testi sanırım, düşük bir değer varsa onu yakalamış olabilir. En garantisi siz bir kan verin

Adetinizden 7 gün geçince mi çizgi çıktı yani yeni bir gebelik var ?
Kaset test yapın ilk idrarla orada silik çizgi var mı diye kontrol edin isterseniz

Adetinizden 7 gün geçince mi çizgi çıktı yani yeni bir gebelik var ?
Kaset test yapın ilk idrarla orada silik çizgi var mı diye kontrol edin isterseniz

erken 21 en geç 32 günde adet oluyorum. Yani geçmiş tarihlere bakınca 32 olduğum da olmuş. Genelde de 24 günde 26 günde oluyorum. Mesela Ağustos 25 tarihim o günden sayarsak bugün 28. Gündeyim. Şimdi adetim gecti mi geçmedi mi bilmiyorum.

En erken 21 en geç 32 günde adet oluyorum.
Yani geçmiş tarihlere bakınca 32 olduğum da olmuş.
Genelde de 24 günde 26 günde oluyorum. Mesela Ağustos 25 adet tarihimdi.O günden sayarsak bugün 28. Gündeyim. Şimdi adetim gecti mi geçmedi mi bilmiyorum. Bekliyorum.

En erken 21 en geç 32 günde adet oluyorum.
Yani geçmiş tarihlere bakınca 32 olduğum da olmuş.

Genelde de 24 günde 26 günde oluyorum. Mesela Ağustos 25 adet tarihimdi.O günden sayarsak bugün 28. Gündeyim. Şimdi adetim gecti mi geçmedi mi bilmiyorum. Bekliyorum.
Çok yeni sanırım kan verin isterseniz muhtemelen beta değermiş orada çıkar yada 2 gün bekleyip kaset test yapa bilirsin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız :)

Çok yeni sanırım kan verin isterseniz muhtemelen beta değermiş orada çıkar yada 2 gün bekleyip kaset test yapa bilirsin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız :)
Valla anlamadım bu testler de yanıltıyor diyorlar. Dün prodoctor pozitifdi. Bugün artimed erken gebelik ve meraktan kaset yaptım negatif çıktı. Bugün 28. Gün bitti. Bakalım sabaha regl gelecek mi mutlaka yazarım. Evde test yok 😂 yapamicam. Mecbur beklicem birkaç gün daha

Valla anlamadım bu testler de yanıltıyor diyorlar. Dün prodoctor pozitifdi. Bugün artimed erken gebelik ve meraktan kaset yaptım negatif çıktı. Bugün 28. Gün bitti. Bakalım sabaha regl gelecek mi mutlaka yazarım. Evde test yok 😂 yapamicam. Mecbur beklicem birkaç gün daha
Bende regl 3. Günü bekliyorum haber vermeni bekliyorum.çok merak ettim inşaallah güzel sonuçlar aolrıız 🥹

Prodoctor yaniltti
Ben bu testten yaptigimda ayni sizinki gibiydi ayni gun kan verdim 2.9 degerini gormus. Negatif dediler ama yukseldi sonradan. Belki sizinde yukseliyodur henuz.

Ben bu testten yaptigimda ayni sizinki gibiydi ayni gun kan verdim 2.9 degerini gormus. Negatif dediler ama yukseldi sonradan. Belki sizinde yukseliyodur henuz.
Kanda mi negatif dediler ?
Beklenen adete kaç gün kala çıkmıştı 🥰

Prodoctor erken gebelik testi sanırım, düşük bir değer varsa onu yakalamış olabilir. En garantisi siz bir kan verin
Merhaba benim testimde çok silik bı çizgi var sanırım ama emin olamadim 9 gundurde akıntı şeklinde akınti şeklinde lekelenmem var bı geliyor bı duruyor adet değil olsaydı başlardı şimdiye kadar ama bilemiyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20220921_225618.webp
    IMG_20220921_225618.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20220921_185843.webp
    IMG_20220921_185843.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 118
Back
X