Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence var mıBen gördüm![]()
5 gün geciktiFotoğrafın ışığıyla oynayınca iyice netleşiyor. Umarım vardır :) regliniz gecikti mi?
Eki Görüntüle 3096536
Kan testi için doğru zaman o halde, inşallah gönlünüze göre sonuçlanır5 gün gecikti
İnşallahhhKan testi için doğru zaman o halde, inşallah gönlünüze göre sonuçlanır![]()
Çizgi yok malesef. 5 gün gecikmede böyle çizgi aramazsınız o yandaki gibi kıpkırmızı belli olur. Ben hiç birşey göremedim. Sizin hayal ettiğiniz o şey kuruma çizgisi olabilir. Benim beklenen adet gününde bile açık pembe ama çok net ortada duruyordu çizgi.Kızlar kan verdim. <1.2 çıktı yani negatif malesef. Ama o çizgi neden çıkıyor anlamadım
TestKızlar kan verdim. <1.2 çıktı yani negatif malesef. Ama o çizgi neden çıkıyor anlamadım
Erken testti ama markasını hatırlamıyorum attım çünkü kutusunuHangi markaydı acaba
Test
Kuruma çizgisi daha sonra çıkıyor diyorlar genelde. Fotoğraftan tam belli olmuyor ama elden bakıldığında direk var çizgi.Çizgi yok malesef. 5 gün gecikmede böyle çizgi aramazsınız o yandaki gibi kıpkırmızı belli olur. Ben hiç birşey göremedim. Sizin hayal ettiğiniz o şey kuruma çizgisi olabilir. Benim beklenen adet gününde bile açık pembe ama çok net ortada duruyordu çizgi.
Işte gerçekten o çizgi olduğunda foto yakın uzak dikkatli bakmak bakmamak farketmiyor. Mesela o birinci test çizgisinin varlığı nasıl tartışmasızsa tıpkı o da öyle oluyor. 5 gün gecikme çok fazla. 5 günde kıpkırmızı olur.Kuruma çizgisi daha sonra çıkıyor diyorlar genelde. Fotoğraftan tam belli olmuyor ama elden bakıldığında direk var çizgi.
Canım kuruma çizgisidir o benim 5 günlük gecikmede saniyesi geçmeden kıpkırmızıydı , Allah gönlüne göre versin inşallah üzülme en kısa zamanda nasip olur inşallahSilik çizgiyi sizde görüyor musunuz