Kızlar teste bakar mısınız

Glnglnkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
65
15
3
30
Silik çizgiyi sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• 1657552193053..webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 1657552280144..webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 1657552332663..webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 86
Fotoğrafın ışığıyla oynayınca iyice netleşiyor. Umarım vardır :) regliniz gecikti mi?

Kızlar kan verdim. <1.2 çıktı yani negatif malesef. Ama o çizgi neden çıkıyor anlamadım

Kızlar kan verdim. <1.2 çıktı yani negatif malesef. Ama o çizgi neden çıkıyor anlamadım
Çizgi yok malesef. 5 gün gecikmede böyle çizgi aramazsınız o yandaki gibi kıpkırmızı belli olur. Ben hiç birşey göremedim. Sizin hayal ettiğiniz o şey kuruma çizgisi olabilir. Benim beklenen adet gününde bile açık pembe ama çok net ortada duruyordu çizgi.

Kuruma çizgisi daha sonra çıkıyor diyorlar genelde. Fotoğraftan tam belli olmuyor ama elden bakıldığında direk var çizgi.

Kuruma çizgisi daha sonra çıkıyor diyorlar genelde. Fotoğraftan tam belli olmuyor ama elden bakıldığında direk var çizgi.
Işte gerçekten o çizgi olduğunda foto yakın uzak dikkatli bakmak bakmamak farketmiyor. Mesela o birinci test çizgisinin varlığı nasıl tartışmasızsa tıpkı o da öyle oluyor. 5 gün gecikme çok fazla. 5 günde kıpkırmızı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…