- 17 Ocak 2021
- 609
- 257
- 53
- Konu Sahibi Delaljiyan
-
Teşekkür ederim bende öyle maalesefSiyah beyaz da sanki …Emin olamadım.Diğerinde hiç göremedim. :/
Var canım markası neBaşta yok gibi geldi bana ama sonra dikkatli bakınca var gibi de geldi . Görmekte istemiş olabilirim bilmiyorumEki Görüntüle 3586421 Eki Görüntüle 3586423
Days doctor markası , bugün emin değilim ovulasyon testi kullanmadım ama en geç 23 gibi çatlama kabul ettim 10. Gün sanırımVar canım markası ne
Canım var markası ne testinKızlar bana da bakar mısınız
Days doctor markası , bugün emin değilim ovulasyon testi kullanmadım ama en geç 23 gibi çatlama kabul ettim 10. Gün sanırım
Yaaa aslında predictor istedim kargoda şuan o gelince onunla yaparım artık teşekkür ederimBu marka bende yalancı pozitif çıkarmıştı daha önce awox markasıyla bi deneyim bence
Adetiniz kaç gün geçtiYaaa aslında predictor istedim kargoda şuan o gelince onunla yaparım artık teşekkür ederim
Henüz geçmedi AdetimAdetiniz kaç gün geçti
Vula LifeCanım var markası ne testin
Seninki net cizgi varKızlar bana da bakar mısınız
Bence de sizin kesin var kan verinVula Life
Efektli halinde görünüyor ama efekt yanılttı beni de. 2 güne tekrarlayın benceBaşta yok gibi geldi bana ama sonra dikkatli bakınca var gibi de geldi . Görmekte istemiş olabilirim bilmiyorumEki Görüntüle 3586421 Eki Görüntüle 3586423
Teşekkür ederim farklı bir marka ile deneyeceğim bir markada yalancı pozitif gören çok olmuşEfektli halinde görünüyor ama efekt yanılttı beni de. 2 güne tekrarlayın bence
Evet predictor early bulunamıyorsa da kan testi yaptırmak en iyisi. Diğerlerinde insan ya umutlanıyor ya da yeniden test almak zorunda kalıyor malesefTeşekkür ederim farklı bir marka ile deneyeceğim bir markada yalancı pozitif gören çok olmuş
Teşekkür ederim sizinde gönlünüzden geçen olsunBence de sizin kesin var kan verin
Pozitif bence bu netKızlar bana da bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?