- 26 Kasım 2023
- 7
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi cagla150213
Kızlar selam benim ilk tüp bebek denemem 5.gum embriyosu yapıldı. Bugün 7. Günüm ben dayanamayıp idrar testi yaptım ve 4. Dakka da sonuç böyle oldu sizce gebelik mıdır bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende gördüm sağlıcakla pozitiftir insallah ama görünüyor silikte olsaKızlar selam benim ilk tüp bebek denemem 5.gum embriyosu yapıldı. Bugün 7. Günüm ben dayanamayıp idrar testi yaptım ve 4. Dakka da sonuç böyle oldu sizce gebelik mıdır bu
Canım var gibi. Kan verecek misin ?Kızlar selam benim ilk tüp bebek denemem 5.gum embriyosu yapıldı. Bugün 7. Günüm ben dayanamayıp idrar testi yaptım ve 4. Dakka da sonuç böyle oldu sizce gebelik mıdır bu
Var görünüyor , bat a kadar her gün tekrarlarsın , bat günü kan verirsin inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin…Kızlar selam benim ilk tüp bebek denemem 5.gum embriyosu yapıldı. Bugün 7. Günüm ben dayanamayıp idrar testi yaptım ve 4. Dakka da sonuç böyle oldu sizce gebelik mıdır bu
Canim salı günü aslında benim kan testi yapmak için günüm bekleyeyim salı gününü diyorumCanım var gibi. Kan verecek misin
İnşallah dediğin gibi vardır arkadaşım. Silik çizgiyi görünce kalbim yerinden cikicak gibi oldu ama tam guvenemiyorum da salı günü test günümBen gölgelerin ve çizgilerin ustasıyım bana güvenin![]()
Amin inşallah vardır arkadaşım Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebisler versin boş birakmasinVar görünüyor , bat a kadar her gün tekrarlarsın , bat günü kan verirsin inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin…
Ben gölgelerin ve çizgilerin ustasıyım bana güvenin![]()
Yarin sabah ilk idrarda yapicam inşallah ondada çıkar arkadaşımGördüm çizgiyi birkaç gün sonra tekrar yap bide sabah yapın daha net çıkar çizgi var ama orda![]()
Hayır kullanmadımCatlatma ignesi kullanmismiydin
Sizinkide hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah çok dua edelim birbirimizedeSimdiden hayirli olsun o zaman. Saglikla gelsin. Benimde 4. Gunum bugun silik cizgiyi gordum.![]()