Kizlar testi yorumlayabilirmisiniz

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Kiar dunku farkli marka testtede ikinci cizgi hemen cikti bugunde cikti ama beyaz bende idrar yolu enfeksiyonu var ondanmi test boyle cikiyor

Eklentiler

• IMG_20191028_204450.webp
    IMG_20191028_204450.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 91
Aa canim sen daha transferini olmadin.Insallah kendiliginden olur ama bu test bozuk birsey gozukmuyor.

Ne zaman transfer oldun kaçıncı gün test yaptın canım?
Canim transfer olmadim rahim dinlendirmedeyim ama idrar yolu enfeksiyonu oldum onceki aydan test vardi ilac icecektim dedim oylesine yapayim aninda cizgi belirdi ince hafif cizgi sonra eczaneden test aldim oda hemen ikinci beyaz cizgi cikti anlamadim

Canim transfer olmadim rahim dinlendirmedeyim ama idrar yolu enfeksiyonu oldum onceki aydan test vardi ilac icecektim dedim oylesine yapayim aninda cizgi belirdi ince hafif cizgi sonra eczaneden test aldim oda hemen ikinci beyaz cizgi cikti anlamadim

RABBİM gönlüne göre versin canım inşallah..
Doktoruna söyledin mi idrar yolu enfeksiyonu oldum diye.. transferi erteler eğer önümüzdeki ay transfer olacaksan.. ayyy çok çektim ben idrar yolu enfeksiyonundan... nefret ediyorum ondan yıldırdı beni hep transferden sonra bulur.. bu kez önlem amaclı ilaç isteyeceğim doktordan olmamak için...

RABBİM gönlüne göre versin canım inşallah..
Doktoruna söyledin mi idrar yolu enfeksiyonu oldum diye.. transferi erteler eğer önümüzdeki ay transfer olacaksan.. ayyy çok çektim ben idrar yolu enfeksiyonundan... nefret ediyorum ondan yıldırdı beni hep transferden sonra bulur.. bu kez önlem amaclı ilaç isteyeceğim doktordan olmamak için...
Canim benim su an doktorum yokki baska hastaneye gecti😊ama zaten kasimda degil aralikta olacam galibe

Back
X