Kızlar testim böyle çıktı adetime 5gun var

Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Benimde 5 gün var bel ağrım şişkinlik bide karnımda batma hissi oluyor sizde ne gibi belirti var acaba
Bnmde adetten sonra hep bel ağrım vardı kasik ağrım mide yanması

Merhaba bence var ama bu testlerin de yanılabileceğini unutmayın,başıma geldi kan verin ilk fırsatta inşaAllah gönlünüzce olsun belirtiniz var mıydı hiç. Özellikle göğüs ağrısı. Ne zamandır var

Üç haftadır kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı hassasiyet karın hassasiyeti vardi

Kuruluk cizgisi degil ilk once t cikti zaten
Yanlış anlama canım benmde aynı şekilde ilk hemen çıktı ertesi gün yaptım negatif çıktı iki gün sonra adet oldum çok büyük üzüntü oldu benm icin bekle yada direk git kan ver inşallah gebesindir Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasin

Eklentiler

• IMG_20230331_143719.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230331_143605.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
Üç haftadır kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı hassasiyet karın hassasiyeti vardi
Benim de yumurtlamadan hemen sonra göğüs ucumda hassasiyet başladı. Yumurtlamadan 1 hafta sonra da koltukaltıma doğru ağrı başladı. Sizin nasıldı test yapsam mı diye düşünüyorum kararsızım

Benim de yumurtlamadan hemen sonra göğüs ucumda hassasiyet başladı. Yumurtlamadan 1 hafta sonra da koltukaltıma doğru ağrı başladı. Sizin nasıldı test yapsam mı diye düşünüyorum kararsızım
Test bozukmus benim adetim yeni bitmişti testi yapiyim dedimm merkaktan oda bozuk cikti belirtim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…