- 4 Mart 2023
- 55
- 18
- 3
- 24
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz çoğu kadın kimyasal yaşıyor fakat farkinda olm
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz çoğu kadın kimyasal yaşıyor fakat farkinda olmuyor
Normaldir kan testi verip iki günde bir artmışmi diye takip edilmeliSimdi testin boyle cikmasi normal mi kimyasal olsa
Kimyasalsa adetle birlikte atilmis midirNormaldir kan testi verip iki günde bir artmışmi diye takip edilmeli
Simdi testin boyle cikmasi normal mi
Çok takmayın inşallah sağlıklı gebesinizdirSimdi testin boyle cikmasi normal mi kimyasal olsa
Evet adetle atılıyorKimyasalsa adetle birlikte atilmis midir
Bilmiyorum ki adet olup hamile olanlar varmis ama bnde hic belirti yok birde hamileysem suan 5 6 haftalik olmasi lazim daha net cikmaz miydi testteÇok takmayın inşallah sağlıklı gebesinizdir
Benim kimyasal gebelikte hep çok silikti ama bazilarinda silik olup daha sonra koyulasanlar olmustuBilmiyorum ki adet olup hamile olanlar varmis ama bnde hic belirti yok birde hamileysem suan 5 6 haftalik olmasi lazim daha net cikmaz miydi testte
Banada kuruluk çizgisi gibi geldi canm iki gün sonra ilk idrarla tekrarla derimArkadaslar testi ilk yaptim sadece t bolgesinde cizgi cikti 2 3 dakika bekledim sonradan c bolgesinde cizgi belirdi testte bi terslik var ama çözemedim
Kuruluk cizgisi degil ilk once t cikti zatenBanada kuruluk çizgisi gibi geldi canm iki gün sonra ilk idrarla tekrarla derim
Tamam canımKan verince bizde haberdar et canım
Bnmde adetten sonra hep bel ağrım vardı kasik ağrım mide yanmasıHayırlı olsunsağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Benimde 5 gün var bel ağrım şişkinlik bide karnımda batma hissi oluyor sizde ne gibi belirti var acaba
Merhaba bence varKızlar yeni evliyim 4aylik.ilk üç ay sma testini bekledim o yüzden gebelikte korundum geçen ay denedim olmadı bnde bu ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ve adetime beş gün kala kaset testim böyle çıktı sizce hamile miyim
Verdinizmi kanİlk işim o olacak çok heyecanlıyım daha eşime söylemedim o şuan mışıl mışıl uyuyor ve ben heyecandan uyuyamıyorum Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah kan testim de netleşir
Üç haftadır kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı hassasiyet karın hassasiyeti vardiMerhaba bence varama bu testlerin de yanılabileceğini unutmayın,başıma geldi kan verin ilk fırsatta inşaAllah gönlünüzce olsun belirtiniz var mıydı hiç. Özellikle göğüs ağrısı. Ne zamandır var
Yanlış anlama canım benmde aynı şekilde ilk hemen çıktı ertesi gün yaptım negatif çıktı iki gün sonra adet oldum çok büyük üzüntü oldu benm icin bekle yada direk git kan ver inşallah gebesindir Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasinKuruluk cizgisi degil ilk once t cikti zaten
Benim de yumurtlamadan hemen sonra göğüs ucumda hassasiyet başladı. Yumurtlamadan 1 hafta sonra da koltukaltıma doğru ağrı başladı. Sizin nasıldı test yapsam mı diye düşünüyorum kararsızımÜç haftadır kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı hassasiyet karın hassasiyeti vardi
Amin canım darısı tüm isteyenlerin başınaTebrik ederimsağlıkla kavuşun inşallah
Test bozukmus benim adetim yeni bitmişti testi yapiyim dedimm merkaktan oda bozuk cikti belirtim yoktuBenim de yumurtlamadan hemen sonra göğüs ucumda hassasiyet başladı. Yumurtlamadan 1 hafta sonra da koltukaltıma doğru ağrı başladı. Sizin nasıldı test yapsam mı diye düşünüyorum kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?