Gerçekten mi ağlıyorum kaç saattirBu çizgilerin yanılması olmaz bayağı koyu maşallah. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Evet kan verinGerçekten mi ağlıyorum kaç saattir
Akşama vereceğim ne zamandır istiyorz 2 sene olucak bu ay umudu kestim istemiyorum dedim bi test yapayım gecikti sanmıyorum dedim çıkınca yalancı çok gördüm çok heveslendim çıkmadı çıkınca inanmak istemiyorumEvet kan verinbizlere de dua edin sağlıkla büyüsün
Ne güzel kavuşmuşsunuz miniğinizeAkşama vereceğim ne zamandır istiyorz 2 sene olucak bu ay umudu kestim istemiyorum dedim bi test yapayım gecikti sanmıyorum dedim çıkınca yalancı çok gördüm çok heveslendim çıkmadı çıkınca inanmak istemiyorum
Comfort testim de amin canım darısı isteyenlereNe güzel kavuşmuşsunuz miniğinizekucağınıza almak nasip olsun.
Amin inşallah. Testi kullanmadım hiç ama bu koyulukta yalancı pozitif çıkmaz. Kan verince yazın sonucuComfort testim de amin canım darısı isteyenlere
İnşallah canım bi de yumurtlama ovulaayon yaptım şaka gibi resimlere bak bi T daha koyu gereçekten varAmin inşallah. Testi kullanmadım hiç ama bu koyulukta yalancı pozitif çıkmaz. Kan verince yazın sonucu
Evet koyu maşallah. Heyecanınız, mutluluğunuz daim olsunİnşallah canım bi de yumurtlama ovulaayon yaptım şaka gibi resimlere bak bi T daha koyu gereçekten var
Amin amin akşama kan vereceğimEvet koyu maşallah. Heyecanınız, mutluluğunuz daim olsun
1148 kan sonucum canımEvet koyu maşallah. Heyecanınız, mutluluğunuz daim olsun
Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mıEvet koyu maşallah. Heyecanınız, mutluluğunuz daim olsun
Doktorunu değiştirKızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı
NedenDoktorunu değiştir
Klomen yumurtayı kiste dönüştürebiliyor ve takip gerekiyor bu nedenle ben bu ay yumurta takibi için doktora 5 kez gitmişim.
Maşallah çok güzel bir değer birkaç güne keseyi görürsünüz1148 kan sonucum canım
Kiste dönüşmüş olabilirmi sizceKlomen yumurtayı kiste dönüştürebiliyor ve takip gerekiyor bu nedenle ben bu ay yumurta takibi için doktora 5 kez gitmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?