Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik var gibi görünüyorTestime bakar mısınız yani ben görüyorum ama emin olamadım kuruma çizgisi mi ilk 5 dk böyle çıkar mı ?
Bende çok hafif görüyorum regline ne kadar varTestime bakar mısınız yani ben görüyorum ama emin olamadım kuruma çizgisi mi ilk 5 dk böyle çıkar mı ?
5-6 gün var bronşit oldum dr antibiyotik verdi içmeden yapayım dedim böyle çıktıBende çok hafif görüyorum regline ne kadar var
Yaa test versem çıkar mı antibiyotik kullanmak zorunda kalcam yoksaÇok silik var gibi görünüyor
Hangi antibiyotiği verdi5-6 gün var bronşit oldum dr antibiyotik verdi içmeden yapayım dedim böyle çıktı
Evet kan verin çıkar,yoksa başlayın benceYaa test versem çıkar mı antibiyotik kullanmak zorunda kalcam yoksa
Klaracid mr verdiHangi antibiyotiği verdi
Birazdan gidip vereyim kanEvet kan verin çıkar,yoksa başlayın bence
Onu bilmiyorum olmadı kan verin yine ne olur ne olmazKlaracid mr verdi
Evet içerinde önerilmiyor en iyisi kan verip içimi rahat etmesiOnu bilmiyorum olmadı kan verin yine ne olur ne olmaz
Bencede öyle yapsan daha iyi olurEvet içerinde önerilmiyor en iyisi kan verip içimi rahat etmesi
Hafif bir silik gördüm hadi insallahTestime bakar mısınız yani ben görüyorum ama emin olamadım kuruma çizgisi mi ilk 5 dk böyle çıkar mı ?