Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi pembelik var ama yarım var test bozuk olabilir tekrar bi yapın sabah ilk idrarlaAdetime 2 gün var bir şey var mı ben mi yanliş görüyorum
Şuan aynı şeyi yaşıyorum :)Adetime 2 gün var bir şey var mı ben mi yanliş görüyorum
Belli oluyomu bilmiyorum ama testime bakarmisiniz reglime iki gün var sabah kahverengi akıntı oldu
pozetif çikmiş Hamilesiniz kesinlikle lakin birde sabah dan deneyin ama beli oluyor kirmizilik var tebriklerBelli oluyomu bilmiyorum ama testime bakarmisiniz reglime iki gün var sabah kahverengi akıntı oldu
Gerçektemiiipozetif çikmiş Hamilesiniz kesinlikle lakin birde sabah dan deneyin ama beli oluyor kirmizilik var tebrikler![]()
Evet belli oluyor attınız resimde Ama ilk idralinizde tekrar deneyin yada kan verin ama var yani gorunuyor kirmizilikda varGerçektemiii
Eğer hamileysem büyük şok olucam çünkü planlı değildiEvet belli oluyor attınız resimde Ama ilk idralinizde tekrar deneyin yada kan verin ama var yani gorunuyor kirmizilikda var![]()
Hm hayirlisi bana haber etEğer hamileysem büyük şok olucam çünkü planlı değildi![]()
TamamdırHm hayirlisi bana haber et![]()