• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısın acil silik çizgi

Canım benim de böyle daha Reglime benim de çok var. Biz bence erken yaptık testleri. Biraz süre geçsin yine yapalım. Benim de kasıkta batma başladı neden acaba ? Senin ilişkiye girdiğin kaç gün oldu canım
O batma bende de oldu 2 tane düşüğüm var onda da sol kasık batması çok olmuştu yumurtlama dönemi desem benim hiç böyle ağrım olmadı afedersin idrarı yaparken sağ kasık ağrısı öldürdü tuvalete gitmek istemiyorum o ağrı yuzune

Hic tarih tutmadım ya 1 hafta baş ağrısı çektim Migren tuttu sol kasık ağrısı çektim geçen gün dün gece de sağ kasık oluyorum sandım evet çok sabırsızız ya keske biri beynimizden silse hamileliği
Ay sorma canım resmen takıntı haline geldi. Her ay böyle çizgileri görüyorum üzülüyorum sonra regl oluyorum. Yani kuruma çizgileri hep . Bakalım biraz daha bekleyelim inşallah hayırlı şekilde hamileyizdir

O batma bende de oldu 2 tane düşüğüm var onda da sol kasık batması çok olmuştu yumurtlama dönemi desem benim hiç böyle ağrım olmadı afedersin idrarı yaparken sağ kasık ağrısı öldürdü tuvalete gitmek istemiyorum o ağrı yuzune
Allah Allah peki şuan o kaşık ağrısı baya var yine canım he

Ay sorma canım resmen takıntı haline geldi. Her ay böyle çizgileri görüyorum üzülüyorum sonra regl oluyorum. Yani kuruma çizgileri hep . Bakalım biraz daha bekleyelim inşallah hayırlı şekilde hamileyizdir
Oyyy inşallah ya rabbim o duyguyu nasip etsin inşallah
Allah Allah peki şuan o kaşık ağrısı baya var yine canım he
Ağrı hala var ya geçmiyor ilaç fayda etmedi hemen uykusuzluktan olecem dün hiç uyumadim uyuyakalmisim hafiflemisti şimdi tekrar başladı

Oyyy inşallah ya rabbim o duyguyu nasip etsin inşallah

Ağrı hala var ya geçmiyor ilaç fayda etmedi hemen uykusuzluktan olecem dün hiç uyumadim uyuyakalmisim hafiflemisti şimdi tekrar başladı
Çok tuhaf canım ya neden oluyor acaba bu ağrı

Eklentiler

• IMG-20250907-WA0087.webp
    IMG-20250907-WA0087.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG-20250907-WA0085.webp
    IMG-20250907-WA0085.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20250907-WA0083.webp
    IMG-20250907-WA0083.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 129
Fotoğraf da çok belli olmuyor kan testi verin bence bir an önce.

Yapmadım ağrıdan hala duramıyorum gittim bakmiyolar ilaç fayda etmiyor içiyorum 1 saat etki ediyor sonra başlıyor hem bel ağrısı hem kasik ağrısı cekiyorum
Varsa eğer ilk gebelik mi yani önceki çocukta varsa eğer böyle mi olmuştu

Tutunuyordur belki şuan ondandır umarım ağrın
Cumartesi gününden beri hiç bı ilaç fayda etmiyor erken gebelik diye kağıda yazdı sağ kasiga kontrol etti eliyle bişey demedi sol kasiga gelince eşime döndü hamile mi diye sordu onun öncesinde hiç bişey demedik hastanede 6 saat bekledim o gün bakmadılar sonra sağlık ocağı gibi bı yer vardi oraya gittim 2 kişi onumdeydi 3 saatte sıra geldi hastaneye gitmek istemiyorum beklemek işkence gibi keşke Türkiye de olsaydım

Hatta verdiği kağıdı çeviri yapınca böyle yaziyor

Eklentiler

• IMG_20250910_003442.webp
    IMG_20250910_003442.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 113
Back
X