Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tbriklerrrr çok belirgin olmaz. Bat geçti mi

Bence hamilesiniz. Daha geçmeden bu kadar net çıkmış. Batınız geçtikten sonra 5. Haftada bir test daha yapın kan verin ve 2 gün sonra kadın doğuma gidin.

Kese en erken 5. Haftada gözükür.

Kızlar benimde bir gün geçti adet bel ağrısı cekiyorım çok erken gebelik testi yaptım anında böyle oldu yorumlarmısınız ya

Eklentiler

• 8BF6F7CB-E149-4DD0-83DA-0899DE6AC750.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar benimde bir gün geçti adet bel ağrısı cekiyorım çok erken gebelik testi yaptım anında böyle oldu yorumlarmısınız ya
Var seninde cnm. Betahcg vücutta hiç bir şekilde bulunmaz döllenen yumurtadan salınır ancak. Yani silik bile olsa gebelik var demektir.

Şuan karantinadayım bir süre kan veremicem sanırım
Geçmiş olsun merak etme karantina süren bitene kadar zaten kalp atışı falan anca duyulur ben kalp atışını 7nci haftada duymuştum..o gune kadar 2 gunde bir kan vermek insanı yoruyor stres oluyorsun..allahin izniyle sen karantinan bitene kadar hersey belirginleşmis olur ..insalahh sağlıklı ilerler saglikla kucaginada alirsin

Sizinde hamilesiniz kan verin yada koyulasmayi takip edin çok çok yeni yani bu durumda boş yere kadın doğuma gitmenin bı mantığı yok yapılacak şeyleri aile hekiminde yapiyo kanama agri vs olursa gidin derim

Anladim koyulasmasini takip et ilaç kullandım mi bilmiyorum ama en basitinden durumu anlat acili arayıp yardımcı olurlar
Yok canım kullanmadım şüpheleniyordum o yüzden deneyeyim şansımı bat geçince inşallah çok heyecanlıyım nedense bir düşüğüm var annelik ondan sonda yüklendi sanki çok istedim hep

İnşallah çok çok teşekkür ederim ben ilk gebeliğimde duyamadıgım için kürtaj oldum zaten çok kötü bir şeydi rabbim bir daha yaşatmasın

Yok canım kullanmadım şüpheleniyordum o yüzden deneyeyim şansımı bat geçince inşallah çok heyecanlıyım nedense bir düşüğüm var annelik ondan sonda yüklendi sanki çok istedim hep
İnşallah güzel sonuçlanır tam tutunma aşaması mümkün olduğunda sola yatın asılma ağır kaldırma hareketleri yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…