Kızlar testime bakar mısınız acil

Gogdnmonf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
165
-51
13
24
Polikistik over var benim adet terihim beli değil ama uygulayama göre hesaplayınca son adet tarihinden bu yana 31 gün oldu tm bu gün sabah eşim test yapmamı istedi ve 2 dk da bu şekilde silik çizgi çıktı birazdan acile gidicem ama merak ediyorum acile gitmekle iyi mi ediyorum kötü mü yanılıyor muyum ya test doğru çıkmasa sorusu var kafamda yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• IMG_20230731_114833.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 212
Bende gördüm iki dk içinde çıkmış bide hemen kan vermeye gidin bence

Oy kuzum benim, gözüküyor. Bende de pcos var normalde ve ben de hamileyim inşallah senin de güzel haberlerini alırız. Bu arada acillerde pek gebelik testi yapmak istemezler. Tatlı dille yaklaş. “Ben hcg değerime baktırmak istiyorum. Hocam biliyorum bunun yeri pek acil değil ama çok uzun zamandır istiyorduk. Sağlık ocaklarında da bu saatte kan almıyorlar. Lütfen bizi kırmayın, çok heyecanlıyım. “ diye dile getirin. Özellerde yapıyorlar da devlette geri çevirebiliyorlar. Azıcık şirinlikle, tatlı dille rica et. Geri çevirmesinler kuzum. Ay hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Bende gördüm iki dk içinde çıkmış bide hemen kan vermeye gidin bence
Birazdan gidicem canım kan vermeye ama korkuyorum negatif sonuç görmekten
Allah razı olsun Allah kocağınıza almayı da nasip etsin inşallah Şu an sevinemiyorum valla inşallah vardır

Allah razı olsun Allah kocağınıza almayı da nasip etsin inşallah Şu an sevinemiyorum valla inşallah vardır
Ben de öyleydiim insan inanamıyor bile o kadar iyi anlıyorum ki senii Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah. Sana da nasip etsin Rabbim. Tatlı heyecanlar. Güzel haberlerini bekliyorum kuzum. Yazmayı unutma olur mu ?

Açıkçası defalarca böyle silik teste şahit oldum. Çok başıma geldi. Kesin var diyemem ama yok da diyemem. En iyi sonucu kan testi verecektir. İnşaAllah gönlünüzce olsun

Bendede vardı pkos 2 sene kendimiz denedik olmadı tam.6 ayda tedavi gördüm 6 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim o doktorun odasında nasıl agladıgımı bı ben biliyorum resmen kalbim sıkılmıştı olmuştu sonunda çok iui anlıyorum seni ama korkma yapacak bişey yok verende Allah alan da rabbim gönlüne göre versin inşallah

Birazdan gidicem canım kan vermeye ama korkuyorum negatif sonuç görmekten bıktım
Kimyasal olma olasılığına karşı birkaç gün daha bekleseydiniz keşke. Çünkü çıkacak olan sonuç çok çok yeni olacak, bu sefer de yükselecek mi yükselmeyecek mi, kimyasal mı diye düşüneceksiniz. Şimdiden hayırlı olsun ama beta için acile gitmeseniz keşke♥ Sağlıkla gelsin.

Bende de yumurtalık tembelliği var 2 yıldır çocuğum olmuyor banada dua eder misiniz sizin hemen oldu mu çocuğunuz

Benimde 2 yıldır olmuyor çocuğum banada dua eder misiniz

Bende de yumurtalık tembelliği var 2 yıldır çocuğum olmuyor banada dua eder misiniz sizin hemen oldu mu çocuğunuz
Ederim tabiki kuzum. Bana da neler neler dediler. Ben evlenirken eşime bile” benim bazı rahatsızlıklarım var, doğal yollarla çocuğum olmayabilir. Tüp bebek gerekebilir. Problem olarak görürsen saygı duyarım, istersen yollarımızı ayıralım” diye konuşmuştum. Düşün ki kaç doktor neler demişti bana. Ben de kabullenmiştim. Hep kafamda tüp bebekle olacağı düşüncesi vardı. Ama ben gene de evliliğimin ilk 1 senesinde doğum kontrol hapı kullandım. 1 seneden sonra hapı bıraktım. “ 1 sene korunarak geçti, 1 sene de korunmadan geçer. Peşine tüp bebek yaparız. Enazından 1 sene denemiş olalım” dedim. Hiç de üstüne düşünmedim. Allah ın işi ya, hapı bıraktığım ay gebe kaldım ben. Olmaz demişlerdi hep, oldu. Öncesinde regl olayım diye doğum kontrol hapı kullanıyordum. Düşün ki 25 yaşındayım 15 yaşımdan beri hap kullanıyorum. Doktorlar da çok uzun zamandır hap kullandığım için haptan sonra ilk 3 ay içinde gebe kalsan da düşer, hap kullanıyorsun rahim iç tabakan incedir, bebek tutunamaz dediler. Onda da oralı olmadım. Şimdi 20 haftalık hamileyim. Sana da verebileceğim tavsiye, Allah a güven. Doktorların olumsuzluklarını duyma. Tedavi için elinden geleni yap ama bana böyle dediler benim olmaz diye düşünme. Sen üstüne düşeni yap, gerisini Allah’a bırak. O bütün ümitsizlerin ümidi. Onun rızası dışında yaprak bile kıpırdamaz. Boşver o ne demiş, bu ne demiş. Moralini yüksek tut. Tedavini ol ama kimsenin olumsuz düşüncelerini kafana dolama. Taksaydım belki benim de olmazdı biliyor musun ? Bak tıpta bile vardır ki kimisinde hiçbir problem yoktur ama nasip olmaz. Ve olmamasının %99 ana sebebi de stres. Bizlerde şu rahatsızlık var bu rahatsızlık var diyip dertleniyoruz ama kimisinde hiçbir problem yokken olmuyor. Asıl sebebi stres oluyor işte. Olacak mı, olmayacak mı, niye olmuyor vs endişeleri. Kimseyi umursama. Bir de imtihan dünyasında yaşıyoruz. Kimisi evladı olmaz, onunla sınanır. Kimisinin de o kadar lanet bir evladı olur ki, olan evladıyla sınanır. O yüzden hakkımızda hangisi hayırlı, bilemiyoruz. Ben hep dua ederken de “Allah ım hayırlıysa, hayırlısıyla, hayırlı zamanda, hayırlı evlat nasip et” diye dua ettim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Kırıcı bir cümlem olduysa kusuruma bakma

Bana da yardımcı olurmusunuzz bende pcosluyum 25 haziranda test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı saniyeler içinde akşamına kan verdim fakat negatifti sonraki gün hafif kanamam oldu bir gün sürdü bu ay da adetim gecikince tekrar test yaptım dün ikinci çizgi yine silikti bu sabah tekrar yaptım yine aynı ikinci çizgiyi gördüm kan vermelimiyim erken mi geçen ay ki gibi olur diye umutlanmak da istemiyorum yardımcı olursanız başına böyle birşey gelen varsa yazabilir mi

Eklentiler

• IMG_7663.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 160
Benimde 2 yıldır olmuyor çocuğum banada dua eder misiniz
Rabbim en kısa sürede gönlünüze göre versin inşallah üzülmeyin herşeyin bir zamanı var ben o yaşadığım sürece bunu anladım rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inanın buna

Canım benim yazdıklarını çok sevinerekten okudum teşekkür ederim desteğin için inşallah hakkımızda hayırlısı ise en kısa zamanda evlat sahibi oluruz eşimle dualarına benide Katar isen çok mutlu olurm ismim rabia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…