Kaç aydır istiyordunuzCanım genelde 1 sene deneyin diyorlar ama için rahat edecekse kontrol olmaya git ben ve eşim gittik nolur nolmaz diye
Kendiliğinden oldu şükür, düşükten sonra 6 ay olmazsa gel demişti doktor bende yarın için randevu almıştım olmuyor demek için, inşallah sağlıklı gözükür diğer düşük yaptığım gibi olmasın inşallah..kendiligindenmi oldu yoksa tedaviylemi cnm
bnde 5 yildir ugrasiyom ama olmuyo hic bir sorunumzda yok neler denedim ama olmadiKendiliğinden oldu şükür, düşükten sonra 6 ay olmazsa gel demişti doktor bende yarın için randevu almıştım olmuyor demek için, inşallah sağlıklı gözükür diğer düşük yaptığım gibi olmasın inşallah..
İki ay önce gittim enfeksiyon vardı fitil kullandım bitti doktor dedi cocuk istiyorsan regl olunca eşinle birlikte gel bende regl olmayı bekliyorum inşallah bu sefer olur Allah'ın izniyleKaç aydır istiyordunu
Amin inşallah canımKendiliğinden oldu şükür, düşükten sonra 6 ay olmazsa gel demişti doktor bende yarın için randevu almıştım olmuyor demek için, inşallah sağlıklı gözükür diğer düşük yaptığım gibi olmasın inşallah..
Belki daha zamanı gelmemiştir kim bilebilir yüce rabbim nasip etmedikten sonra ne yapsak boş inşallah sende en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınbnde 5 yildir ugrasiyom ama olmuyo hic bir sorunumzda yok neler denedim ama olmadi
insallah cnmBelki daha zamanı gelmemiştir kim bilebilir yüce rabbim nasip etmedikten sonra ne yapsak boş inşallah sende en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın
Doktor değiştirdin mi hiç? Yumurtlama döneminde ilaç kullanma çatlamasını engelliyor, ve incir tüket. Çokta düşünme ben 6aydır düşüne düşüne olmadı bu ay saldım kendimi hiç takmadım ve oldu.bnde 5 yildir ugrasiyom ama olmuyo hic bir sorunumzda yok neler denedim ama olmadi
5.doktorumdu cnm bu ve hepside ozeldi bu ay oyle yapayim dedim beceririmiyim bilmem dusunmeyeyim dedimDoktor değiştirdin mi hiç? Yumurtlama döneminde ilaç kullanma çatlamasını engelliyor, ve incir tüket. Çokta düşünme ben 6aydır düşüne düşüne olmadı bu ay saldım kendimi hiç takmadım ve oldu.
Zihnini başka şeylerle doldurman gerekiyor, çok zor biliyorum ben bu ay saldım kendimi ama ara ara aklıma geliyordu ister istemez senin içinde dua edicem. Eşin kontrol oldu mu ? Benim eşimde varikosel var mesela kontrol oldu hani acaba sayısı mı var veya kuyrukları mı yok başları mı yok diye çok şükür iyi çıktı mesela5.doktorumdu cnm bu ve hepside ozeldi bu ay oyle yapayim dedim beceririmiyim bilmem dusunmeyeyim dedim
Zihnini başka şeylerle doldurman gerekiyor, çok zor biliyorum ben bu ay saldım kendimi ama ara ara aklıma geliyordu ister istemez senin içinde dua edicem. Eşin kontrol oldu mu ? Benim eşimde varikosel var mesela kontrol oldu hani acaba sayısı mı var veya kuyrukları mı yok başları mı yok diye çok şükür iyi çıktı mesela
amin cnm insallah solÇok şükür o zaman, güzel Allahım inşallah seninde kucağını doldurur
amin cnm insallah sol
O zmn pozitif hayırlı olsn hemen kan ver canımYaptım bir dakika kadar yanında durdum sonra banyoda bırakıp 5 dkya dolmasını bekledim
Yarına randevu almıştım zaten doktorum 6 ay olmazsa gel demişti neye niyet neye kısmet işte, teşekkür ederimO zmn pozitif hayırlı olsn hemen kan ver canım
Kendi testimi gördüm resmen beta arttı arttı sonra pazar günü kanamam ve lekenmem oldu düşük yaptım 5 haftalıkti sonra beta hcg düştü ve düşük yaptimİkinci test, 5 dakika olmadan ikinci çizgi çıktı
Hayirli olsun kan verdinizmuKızlar adetime uygulamanın biri bugün diyor diğer uygulama da 29.
Bu sabah kalkar kalkmaz test yaptım sizce var mı tekrarlamalı mıyım testi ?
Bende düşük yaşadım 7 haftalıkken, maalesef insan korkuyor acaba olacak mı olursa yine aynısı yaşanır mı diye. Biliyorum ki eğer yarın onaylanırsa ilk 3 ay geçene kadar eşimden başka kimseye söylemicem kötü düşünmek istemiyorum inşallah aynısı bir daha yaşanmaz bizim adımıza ve senin adına ama işte insan sevinmeden yapamıyor. Yarın bi kontrol olsun da hayırlısıyla, zaten ilk gebeliklerde kromozom anomali çok oluyormuş yani büyük ihtimalle ikinci daha sağlıklı olur demişti doktorum, inşallah senin içinde hayırlısı olur. Normalde nisanda doğumum olacaktı ama işte..Kendi testimi gördüm resmen beta arttı arttı sonra pazar günü kanamam ve lekenmem oldu düşük yaptım 5 haftalıkti sonra beta hcg düştü ve düşük yaptim( her an kürtaj olma ihtimalim var insan gördüğünde sevinemiyor bile ikincisi için korka korka düşünüyorum artık Rabbım sizin sağ saglim kavuştursun yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?