- 12 Mart 2024
- 135
- 76
- 13
- 34
- Konu Sahibi loveincats
-
Bu testler çok yanıltıcı olabiliyor istersen bir tane farklı testle tekrar etKızlar selam çok heyecan yaptım, bi bakar mısınız ikinci çizgi silik şekilde hemen çıktı ilk 30 saniye içinde. Bir de T1 ve T2 yazıyor testte. Hangisinde çıktığı önemli mi çizginin?
Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Korunmasız ilişki tarihleri 24-26-27 Mayıs. 11 gün geçmiş sizce görünmesi normal mi? Erken gebelik testi değil. Kaset test yaptığım
Hangi marka iyidir bi bilginiz var mı? gidip alayımBu testler çok yanıltıcı olabiliyor istersen bir tane farklı testle tekrar et
Sizinki erken gebelik testi miydi? Benimki normal testben ilişkiden sonraki 12. günde prodoctor ile öğrenmiştim. 30lu değerlerde bariz pembe çizgi vermişti bi deneyin isterseniz:)
Erken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺ben ilişkiden sonraki 12. günde prodoctor ile öğrenmiştim. 30lu değerlerde bariz pembe çizgi vermişti bi deneyin isterseniz:)
evet benim de böyle çıkmıştı. şuan 8 aylık hamileyim, hayırlı olsun <3 :)Erken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺
Evet varErken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺
Erken gebelik testi yapın bence regl gününüz daha gelmediyse inşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar selam çok heyecan yaptım, bi bakar mısınız ikinci çizgi silik şekilde hemen çıktı ilk 30 saniye içinde. Bir de T1 ve T2 yazıyor testte. Hangisinde çıktığı önemli mi çizginin?
Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Korunmasız ilişki tarihleri 24-26-27 Mayıs. 11 gün geçmiş sizce görünmesi normal mi? Erken gebelik testi değil. Kaset test yaptığım
Şimdiki gordumm hayırlı olsun gözünüz aydınErken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺
Masallah belirgin baya daha ne olsunErken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺
Çok teşekkür ederimevet benim de böyle çıkmıştı. şuan 8 aylık hamileyim, hayırlı olsun <3 :)
Çok teşekkür ederimŞimdiki gordumm hayırlı olsun gözünüz aydın
Ayyy öyle mi diyorsunuzMasallah belirgin baya daha ne olsun
Ayyy inşallahEvet var
hayırlı uğurlu olsuuuuun :) verdiniz mi kan ? :)Ayyy inşallahKan vereceğim bugün inşallah, çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim inşallah testler doğrudur. Bu böyle çıkınca bi kaset bir de erken gebelik testi yaptım onlar da aynı şekilde çizgi çıktı ama Hayır henüz kan vermedim eşimi bekliyorum akşam o gelince vermeye gideriz ya da beklesem mi bir kaç gün sonra bi daha test yapıp öyle mi gitsem bilmiyorum karar veremedimhayırlı uğurlu olsuuuuun :) verdiniz mi kan ? :)
Teşekkür ederimÇok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?