Kızlar testime bakar misiniz hamile myim acillllllllll

Erken gebelik testi biri sanırım o daha belirgin. Bi de zaten akşam saatlerinde daha silik çıkması normal sabah ilk idrarda daha net oluyor. Şu an için var gibi, inşallah sağlıkla gelir
Canim evet biri erken gebelik testii. Bilgilendirme icin sagol ilk gebeligim 7 aylik evliyim. Insallan kan testi pozitif cikar.Su an ozele gidiyoruz kan testini bu saatte yapiyorlarmiss

Kizlar ozele gidiyoruz, kan testini yapiyorlarmis telefonda soylediler. haber vericemmm

Tebrik ederim canım belirtilerin nelerdi
Canım ben sigara kullanan biriyim, 3 5 gündür yemeklerden sonra ve sigaradan sonra başım dönmeye başladı. Mesela şu an hala dönüyor. Bu baş dönmesi biraz tuhaf, böyle sanki kafamda bir ağırlık var ve kafamın için dönüyor gibi. 2 haftadır, aşağı yukarı her gece aynı saatte midem bulanıyordu ama ben ihtimal vermedim. Mide tabletleri çiğnedim hep.. Akıntılarım arttı. Bir de regle 10 gün kala göğüslerim baya şişti(genelde 3 4 gün kala olur bu) hep sızladılar, üzerine yatamadım. Son olarak ta 5 gündür kasıklarım baya ağrıyor, 2 gün önce sabah kıvrandım, tamam dedim kesin 1 2 saate sökülür artık ama bir şey olmadı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…