- 16 Aralık 2021
- 32
- 10
- 18
- 26
- Konu Sahibi Bella_Swan
-
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benziyor cnmBir şey daha soracağım kızlar ben tüm regl belirtilerini yaşıyorum, kasıklarımda sanci var, baş dönmem ve hassasiyetim çok var ama??
Erken gebelik testi biri sanırım o daha belirgin. Bi de zaten akşam saatlerinde daha silik çıkması normal sabah ilk idrarda daha net oluyor. Şu an için var gibi, inşallah sağlıkla gelir2 test daha yaptim kizlarrr yarin kan vercem hemennn
tebrim ederim canimmmmmmmBende cuma günü evde test yaptigimda ikinci çizgi silik çıkmisti bu sabah kan testi verdim pozitif cikti sizinde kanda pozitif çıkar inşallah
Canim evet biri erken gebelik testii. Bilgilendirme icin sagol ilk gebeligim 7 aylik evliyim. Insallan kan testi pozitif cikar.Su an ozele gidiyoruz kan testini bu saatte yapiyorlarmissErken gebelik testi biri sanırım o daha belirgin. Bi de zaten akşam saatlerinde daha silik çıkması normal sabah ilk idrarda daha net oluyor. Şu an için var gibi, inşallah sağlıkla gelir
Bir şey daha soracağım kızlar ben tüm regl belirtilerini yaşıyorum, kasıklarımda sanci var, baş dönmem ve hassasiyetim çok var ama??
Kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs ağrısı hepsi aynı zamanda hamilelik belirtisi normal ağrı olmasıBenimde bugün kanda kesinleşti hamileligim hala adet olacakmışım gibi agri var
Teşekkür ederimtebrim ederim canimmmmmmm
Normal bende ayni durumdayimKasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs ağrısı hepsi aynı zamanda hamilelik belirtisi normal ağrı olması
Canım ben sigara kullanan biriyim, 3 5 gündür yemeklerden sonra ve sigaradan sonra başım dönmeye başladı. Mesela şu an hala dönüyor. Bu baş dönmesi biraz tuhaf, böyle sanki kafamda bir ağırlık var ve kafamın için dönüyor gibi. 2 haftadır, aşağı yukarı her gece aynı saatte midem bulanıyordu ama ben ihtimal vermedim. Mide tabletleri çiğnedim hep.. Akıntılarım arttı. Bir de regle 10 gün kala göğüslerim baya şişti(genelde 3 4 gün kala olur bu) hep sızladılar, üzerine yatamadım. Son olarak ta 5 gündür kasıklarım baya ağrıyor, 2 gün önce sabah kıvrandım, tamam dedim kesin 1 2 saate sökülür artık ama bir şey olmadı. :)Tebrik ederim canım belirtilerin nelerdi
Teşekkürlerrr :):)Evet var hamilelik
İnşallaaah canım şimdi özelden geldik kan testi verdik 1 2 saate çıkar dediler. Ama 3 test te pozitif verdi herhalde doğrudur. ::) Çok teşekkürler.Tebrik ederim hamilesiniz
Güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallaaah canım şimdi özelden geldik kan testi verdik 1 2 saate çıkar dediler. Ama 3 test te pozitif verdi herhalde doğrudur. ::) Çok
Sağlıkla gelsin o zaman bebişKızlar beta 464,56 çıktıı
Amin canim aminnnSağlıkla gelsin o zaman bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?