I incilay37 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 501 100 18 32 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #1 Merhaba hanımlar, bugün normalde regl günüm sabah (ilk idrarla değil) şu testi yaptım var mı bir şey ona göre yarın gidip kan vericem Eklentiler IMG_2781.webp 21,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba hanımlar, bugün normalde regl günüm sabah (ilk idrarla değil) şu testi yaptım var mı bir şey ona göre yarın gidip kan vericem
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 2.376 1.035 48 28 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #2 incilay37 .!.: Merhaba hanımlar, bugün normalde regl günüm sabah (ilk idrarla değil) şu testi yaptım var mı bir şey ona göre yarın gidip kan vericem Genişletmek için tıkla... Negatif gözüküyor canım. İdrardan dolayı test gölgelenmiş yarın sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
incilay37 .!.: Merhaba hanımlar, bugün normalde regl günüm sabah (ilk idrarla değil) şu testi yaptım var mı bir şey ona göre yarın gidip kan vericem Genişletmek için tıkla... Negatif gözüküyor canım. İdrardan dolayı test gölgelenmiş yarın sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
Y yaseminimesin Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 288 80 13 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #3 Bende bir şey göremedim adetiniz gelmezse yarın öbürgün tekrar evde test yapın varsa ya yarın yada öbürgün çok silik bile olsa çıkar öyle kan verirsiniz
Bende bir şey göremedim adetiniz gelmezse yarın öbürgün tekrar evde test yapın varsa ya yarın yada öbürgün çok silik bile olsa çıkar öyle kan verirsiniz
E Ebrukck Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 777 120 33 34 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #4 incilay37 .!.: Merhaba hanımlar, bugün normalde regl günüm sabah (ilk idrarla değil) şu testi yaptım var mı bir şey ona göre yarın gidip kan vericem Genişletmek için tıkla... Golge goruyorum pembe gibi daha yeni sanirim belirtileriniz varmi? Bence bir kac gun bekleyin
incilay37 .!.: Merhaba hanımlar, bugün normalde regl günüm sabah (ilk idrarla değil) şu testi yaptım var mı bir şey ona göre yarın gidip kan vericem Genişletmek için tıkla... Golge goruyorum pembe gibi daha yeni sanirim belirtileriniz varmi? Bence bir kac gun bekleyin
I incilay37 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 501 100 18 32 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi incilay37 #5 Ebrukck .!.: Golge goruyorum pembe gibi daha yeni sanirim belirtileriniz varmi? Bence bir kac gun bekleyin Genişletmek için tıkla... Mide bulantım var, göğüs dolgunluğu kasık ağrısı. Bu ay hsg çekilmiştim.
Ebrukck .!.: Golge goruyorum pembe gibi daha yeni sanirim belirtileriniz varmi? Bence bir kac gun bekleyin Genişletmek için tıkla... Mide bulantım var, göğüs dolgunluğu kasık ağrısı. Bu ay hsg çekilmiştim.