Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bişy göremedim ben. Bazen adet gecikince görünebiliyor. Geç döllenme olmuşsa eğer. Benim 4 gün var bat. Şimdi yaptım. Negatif. Nasip2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydıartık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz
Gecikince yine yapın bence hiç belli olmaz2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydıartık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz
İnşallah rabbim ikimizede nasip eder ilk bebeğin miCanım bişy göremedim ben. Bazen adet gecikince görünebiliyor. Geç döllenme olmuşsa eğer. Benim 4 gün var bat. Şimdi yaptım. Negatif. NasipEki Görüntüle 3262672
2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydıartık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz
Amin inşallah canım. Ewet ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse. 8 aydır deniyoruz. Belirtileride yaşadım ama. Yine olmıcak gibi geliyo bana. İnşallah yanılırım. Sen ne zamandır deniyosun canımİnşallah rabbim ikimizede nasip eder ilk bebeğin mi
Acilde genelde problem çıkarıyorlar ama bakabiliyorlar da. Gecikmenizi bekleyin. Sonra strese girersiniz.5 dk içerisinde çıktı ikiside cumartesi olduğu için doktora gidemiyorum acil de bakarlar mı acaba
Var canım. Görünüyo. Erken olduğu için silik çıkmış. Kan testiyle netleştir istersen. Adet gününden ziyade yumurtlama günü önemli. Takip ettin mi. Kaçıncı günü yumurtlamanın1 er saat arayla yaptım kızlar bata 4 var var mı sizce
Aşko girdim bile iki ay öncede böyle oldu ilk testte pozitif başka teste negatif çıkmıştı ama bugün 3 test yaptım ve üçü de aynı şekildeAcilde genelde problem çıkarıyorlar ama bakabiliyorlar da. Gecikmenizi bekleyin. Sonra strese girersiniz.
Pc diye bir uygulamadan bakıyorum ben ayın 10 nda yumurtlama günü demişVar canım. Görünüyo. Erken olduğu için silik çıkmış. Kan testiyle netleştir istersen. Adet gününden ziyade yumurtlama günü önemli. Takip ettin mi. Kaçıncı günü yumurtlamanın
Evet çizgi var tebrik ederim acilde bakmazlar sanmıyorum özele gidebilirsiniz1 er saat arayla yaptım kızlar bata 4 var var mı sizce
Malesef görünmüyor2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydıartık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinEvet çizgi var tebrik ederim acilde bakmazlar sanmıyorum özele gidebilirsiniz
Umarım sağlıkla büyümesi devam eder. Hayırlı olsun. Yine de gecikmenizi bekleyin derim. Tebrikler :)♥Aşko girdim bile iki ay öncede böyle oldu ilk testte pozitif başka teste negatif çıkmıştı ama bugün 3 test yaptım ve üçü de aynı şekilde
Sadece kanda beta hcg diyorum ben yapiyor ozeller 150₺ yaptirdim en son. Ama bence gunun gecmeden yaptirma sonra deger dusuk mu, kimyasal mi dert olur iki gun gecmek bilmezTeşekkür ederim Allah herkese nasip etsinözeller çok pahalı biri 400 biri 600 istedi kan testi yapmıyorlar illa ki muayene diyorlar
Hangi hastanede yaptırdın acaba ben İstanbul da yaşıyorumSadece kanda beta hcg diyorum ben yapiyor ozeller 150₺ yaptirdim en son. Ama bence gunun gecmeden yaptirma sonra deger dusuk mu, kimyasal mi dert olur iki gun gecmek bilmez![]()
Bende istanbulda yasiyorum kartalda avicenna umut hastanesinde baktirmistim gecen aylarda.Hangi hastanede yaptırdın acaba ben İstanbul da yaşıyorum