• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız silik çizgi adet günümde

behiya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
20
5
1
28
IMG_BD9AC240-F86A-4AF7-8DB6-2C6BF1BF1C6D.webp

Kızlar bu testi yaptım ve bi saat sonra regl oldum dünden beri test bu şekilde çıkıyor nedeni ne olabilir??

Pozitif görünüyor maşallah 😍Halk arasında üstüne görme diye birşey duymuştum gebelik boyunca regl gibi kanama okuyormuş bence bi doktora muayene olun en azından kan değerine bakılıp ultrasonda herşey yolunda olduğunu söyler içiniz rahat eder. Ağrınız varsa hiç beklemeyin derim 🙏sağlıcakla

Pozitif görünüyor maşallah 😍Halk arasında üstüne görme diye birşey duymuştum gebelik boyunca regl gibi kanama okuyormuş bence bi doktora muayene olun en azından kan değerine bakılıp ultrasonda herşey yolunda olduğunu söyler içiniz rahat eder. Ağrınız varsa hiç beklemeyin derim 🙏sağlıcakla
Umarım ya öyle yapacağım teşekkür ederim ama bi de yoksa doktor Güler hakimize artık 😂

Böyle örnekler var mı acabaaaa??? Burda yemiyim mesajları herkes görüyor mu herkes her şeye yorum yapabiliyor mu ya da grup mu kuruluyor anlamadım ama gören ve bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirimmm yurt dışındayım o kadar sıkıntı ki sağlık tüm gün hastaneden çıkamıyoruz ve alttan muayene yapmadan bırakmıyorlar o da tehlikeliymiş galiba

Bı doktora gitseniz fayda var düşük olabilir, kimyasal olabilir,yerleşme kanamsi olabilir burdakiler sadece tahminde bulunur. Kanamaniz kirmizya veya çok oluyorsa yarın bı doktora gidin derim. Üzmek değil amacım bilgilendirme sadece 💞

Bı doktora gitseniz fayda var düşük olabilir, kimyasal olabilir,yerleşme kanamsi olabilir burdakiler sadece tahminde bulunur. Kanamaniz kirmizya veya çok oluyorsa yarın bı doktora gidin derim. Üzmek değil amacım bilgilendirme sadece 💞
Eşimde ısrar ediyor burda şuan saat akşam dokuz buçuk bu gece ya da yarın sabah gidebilirim ağrım çok olursa

Hastaneye gittim erken bir düşük veya kimyasal olabilir dedi hcg 2.6 maalesef :((

Kimyasal olma ihtimali var benimde başıma geldi bu.Üzülmeyin ama inşallah hayırlısıyla olur

Back
X