Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım ya öyle yapacağım teşekkür ederim ama bi de yoksa doktor Güler hakimize artıkPozitif görünüyor maşallahHalk arasında üstüne görme diye birşey duymuştum gebelik boyunca regl gibi kanama okuyormuş bence bi doktora muayene olun en azından kan değerine bakılıp ultrasonda herşey yolunda olduğunu söyler içiniz rahat eder. Ağrınız varsa hiç beklemeyin derim
sağlıcakla
Gayet pozitif gibi duruyor testiniz kanamanız ne durumda ? Belki yerleşmedir regl değildirEki Görüntüle 3587407
Kızlar bu testi yaptım ve bi saat sonra regl oldum dünden beri test bu şekilde çıkıyor nedeni ne olabilir??
Normal regl canım afedersiniz pıhtılı hemde bu testten sonra bir tame daha yaptım bundan daha netti anlamadım ama bi şeyGayet pozitif gibi duruyor testiniz kanamanız ne durumda ? Belki yerleşmedir regl değildir
Eşimde ısrar ediyor burda şuan saat akşam dokuz buçuk bu gece ya da yarın sabah gidebilirim ağrım çok olursaBı doktora gitseniz fayda var düşük olabilir, kimyasal olabilir,yerleşme kanamsi olabilir burdakiler sadece tahminde bulunur. Kanamaniz kirmizya veya çok oluyorsa yarın bı doktora gidin derim. Üzmek değil amacım bilgilendirme sadece![]()
Bı doktora gitseniz fayda var düşük olabilir, kimyasal olabilir,yerleşme kanamsi olabilir burdakiler sadece tahminde bulunur. Kanamaniz kirmizya veya çok oluyorsa yarın bı doktora gidin derim. Üzmek değil amacım bilgilendirme sadece
Gayet pozitif gibi duruyor testiniz kanamanız ne durumda ? Belki yerleşmedir regl değildir
Hastaneye gittim erken bir düşük veya kimyasal olabilir dedi hcg 2.6 maalesefBı doktora gitseniz fayda var düşük olabilir, kimyasal olabilir,yerleşme kanamsi olabilir burdakiler sadece tahminde bulunur. Kanamaniz kirmizya veya çok oluyorsa yarın bı doktora gidin derim. Üzmek değil amacım bilgilendirme sadece![]()
Amin inşallah isteyen herkesin olur inşallahKimyasal olma ihtimali var benimde başıma geldi bu.Üzülmeyin ama inşallah hayırlısıyla olur
Geçmiş olsun kuzum allahtan senin sağlığını kötü etkilemedi öyle düşünHastaneye gittim erken bir düşük veya kimyasal olabilir dedi hcg 2.6 maalesef(
Teşekkür ederim evet orası öyle çok şükürGeçmiş olsun kuzum allahtan senin sağlığını kötü etkilemedi öyle düşün