- Konu Sahibi uzunsaclikizz
Hayırlı olsın bende bugünleri görebilcekmiyim acaba bir günTeşekkür ederimAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsın bende bugünleri görebilcekmiyim acaba bir günTeşekkür ederimAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlısını versinÇok zor bir durum bebişi kaybetmek senınde artık herşey güzel olsun inşİnfolic nedir canm
Teşekkür ederimPozitif, hamilesiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin vardır bi vakti saatiHayırlı olsın bende bugünleri görebilcekmiyim acaba bir gün
Belirti olarak neler yaşadın kuzum anlatır mısın adet kaç gün geçti problemin neydi2018 kürtaj + histeroskopi
2020 kimyasal
2021 nisan hsg + histeroskopi
Hikayem bu şekilde canım kısaca bugünde teste pozitif gördüm çok şükür. İnofolic combi kullandım bu ay o vesile oldu diye düşünüyorum![]()
Meleğin hayırlı olsun canım benim :)2018 kürtaj + histeroskopi
2020 kimyasal
2021 nisan hsg + histeroskopi
Hikayem bu şekilde canım kısaca bugünde teste pozitif gördüm çok şükür. İnofolic combi kullandım bu ay o vesile oldu diye düşünüyorum![]()
Belirti olarak yoğun adet olacakmış hissim oldu adete 1 hafta önce. Göğüs ucu hassasiyeti. Adet günü kaset testle öğrendimBelirti olarak neler yaşadın kuzum anlatır mısın adet kaç gün geçti problemin neydi
Teşekkür ederimMeleğin hayırlı olsun canım benim :)
Bende biraz göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum son 10 gündür acaba dedim ilk kez kullandım ondan mı hassasiyet oluyor merak ettim açıkçası o yüzden sordum kuzum kasıklar da batmalar yapıyor oda sanırım ilacın etkisi yumurtlama oluyor :) adetli iken mı başladınız inofolic combiye? Hakkınızı helal edin çok sordu sordum :)Belirti olarak yoğun adet olacakmış hissim oldu adete 1 hafta önce. Göğüs ucu hassasiyeti. Adet günü kaset testle öğrendimRahim içi miyomlar vardı onlar alındı
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsın göğüs ucu hassasiyetiniz ne zaman başlamıştı ?Belirti olarak yoğun adet olacakmış hissim oldu adete 1 hafta önce. Göğüs ucu hassasiyeti. Adet günü kaset testle öğrendimRahim içi miyomlar vardı onlar alındı
Adetten 1 hafta önce başlamıştı.Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsın göğüs ucu hassasiyetiniz ne zaman başlamıştı ?
Adetten sonra başladım ben ama adetken başlayanda çok var. Doktorunuza danışabilirsinizBende biraz göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum son 10 gündür acaba dedim ilk kez kullandım ondan mı hassasiyet oluyor merak ettim açıkçası o yüzden sordum kuzum kasıklar da batmalar yapıyor oda sanırım ilacın etkisi yumurtlama oluyor :) adetli iken mı başladınız inofolic combiye? Hakkınızı helal edin çok sordu sordum :)
Evet sordum kuzum yan etki şikayeti hiç almadım dedi başka bir sebepten ötürü o şikayetler olabilir dedi :) gebelik olabilirmiş bende adetimin 4. Günü başlamıştım canım benimde 2 kutu bitmek üzere bakalım nasip:))Adetten sonra başladım ben ama adetken başlayanda çok var. Doktorunuza danışabilirsiniz