- 23 Mayıs 2025
- 127
- 55
- 13
- 29
- Konu Sahibi elephant11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence varKızlar selam,
Sabah evde test yaptım bu şekilde silik çıktı, erken değil kaset test ile yaptım bakar mısınız
aslında telefondaki fotolarda daha da belli, burada kalite düşüyor sanıırmBence var
Kan testi verdim verin kesin sonuç veriraslında telefondaki fotolarda daha da belli, burada kalite düşüyor sanıırm
Evet hamileyim 150 çıktı değerimKan testi verdim verin kesin sonuç verir
Tebrikler hangi testti acaba 150 yi çok silik göstermişEvet hamileyim 150 çıktı değerim
Laboquick. Erken değil ama kaset testtiTebrikler hangi testti acaba 150 yi çok silik göstermiş
Beklenen Adetten önce mi sonra mı yaptınız pekiLaboquick. Erken değil ama kaset testti
5 gün sonra yaptım. ama regl günümden 1 gün önce kan vermiştim kan sonucum 2.7 cıkmıştı. muhtemelen geç yumurtlama oldu bu ayBeklenen Adetten önce mi sonra mı yaptınız peki
Ne güzel iyi ki tekrardan yapmışsınız teşekkür ederim bu arada5 gün sonra yaptım. ama regl günümden 1 gün önce kan vermiştim kan sonucum 2.7 cıkmıştı. muhtemelen geç yumurtlama oldu bu ay
Tebrikler İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınızEvet hamileyim 150 çıktı değerim