- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi Pink Freud
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kdar süre sonra çıktı sanki çok az görünür ve adetin kaç gün gecikti canımBugünki de bu.
Henüz gecikmem yok. 19 nisanda olmam gerekiyor. Gölge 7-8 dk da çıktıNe kdar süre sonra çıktı sanki çok az görünür ve adetin kaç gün gecikti canım
Canım o zman adet gecikmeni bekle 2 3 gecikmen olduğunda yaparsın en net sonucu o zaman alırsın şuanda var mı Yok mu düşünceleriyle sıkma canınıHenüz gecikmem yok. 19 nisanda olmam gerekiyor. Gölge 7-8 dk da çıktı![]()
Çok teşekkür ederim bekleyelim bakalımCanım o zman adet gecikmeni bekle 2 3 gecikmen olduğunda yaparsın en net sonucu o zaman alırsın şuanda var mı Yok mu düşünceleriyle sıkma canını
Evet canım 2 dk da sonuç aldıysan hamilelik olabilir daha kısa zamanda çıkmış ama daha yeni galiba ondan böyleBugünki testim de bu. 2 dk içerisinde çıktı çizgi. Yarın kan testi vereceğim inşallah.
Bende bukadar soluk cizgiyle bata 6varken ogrendim. Kan testim 17 cikmisti. Bebisin seninledir insaAllah hemen kan verÇok teşekkür ederim bekleyelim bakalımkalbim güp güp güp heyecandan vallahi
hayırlı olsun. Belirtileriniz var mıydıBugünki testim de bu. 2 dk içerisinde çıktı çizgi. Yarın kan testi vereceğim inşallah.
Kan verdim bu sabah saat 9:20 de ancak hala enabızda sonuç yok. Beklemek çok zorBende bukadar soluk cizgiyle bata 6varken ogrendim. Kan testim 17 cikmisti. Bebisin seninledir insaAllah hemen kan ver
Evet aslında 2 haftadır birçok belirtim vardıhayırlı olsun. Belirtileriniz var mıydı
E nabiza cok gec dusuyo bende sinir oluyorum ona. Hadi insaAllah guzel haberler alalim sendenKan verdim bu sabah saat 9:20 de ancak hala enabızda sonuç yok. Beklemek çok zor![]()
Ne gibi belirtileriniz vardıEvet aslında 2 haftadır birçok belirtim vardı
Yumurtlama dönemimden sonra yaklaşık 15 gün süren bir kasık ağrım oldu. Sadece sol taraf. 1 hafta sonra göğüs ucum acımaya başladı ve akıntım beyaz süt gibi gelmeye başladı. Sonraki hafta ağzıma metalik bir tat gelmeye başladı. Çok fazla idrara çıkıyordum ve bel ağrım asla dinmedi.Ne gibi belirtileriniz vardı
Sonuç ne oldu canım öğrendin mi pekiYumurtlama dönemimden sonra yaklaşık 15 gün süren bir kasık ağrım oldu. Sadece sol taraf. 1 hafta sonra göğüs ucum acımaya başladı ve akıntım beyaz süt gibi gelmeye başladı. Sonraki hafta ağzıma metalik bir tat gelmeye başladı. Çok fazla idrara çıkıyordum ve bel ağrım asla dinmedi.
15.3 çıktı pazartesi günki test doktor çok olumlu konuşmadı. Bekliyoruz.Sonuç ne oldu canım öğrendin mi peki
Çok küçükken öğrenmişsin. Artış gayet iyi gibi geldi bana. Bence 2 günde bir kan vermeye devam et. Umudunu yitirme güzel düşün, geç döllenme olabilir gayet.Bugünki testim de 29.3 çıktı 2.5 gün var aralarında testlerin ama bilemedim :/