- 23 Ağustos 2023
- 233
- 43
- 28
- 21
- Konu Sahibi umutvarherzaman2612
-
Koyulaşma sanki bir tık olmus gibi yani regline kac gun varKalite baya düşüyor onu bekritmek isterim bide çizgi dakikasında çıktı kırmızı renk
3 gün var bat 30 gösteriyor canımKoyulaşma sanki bir tık olmus gibi yani regline kac gun var
Markası ne canım var gibi, tarihlerimiz aynı ben geleceğim gibi bembeyaz gördüm bugün ki testimiGene ben gene ben kızlar bugün dpo 11 dün gece test yaptım varla yok arasında bugün sabah idrarım ile yaptım koyulaşma var bata 3 gün var yorumlarınız kıymetli Eki Görüntüle 3664785 Eki Görüntüle 3664786
Ben çizgi gördüm de test markası nedirGene ben gene ben kızlar bugün dpo 11 dün gece test yaptım varla yok arasında bugün sabah idrarım ile yaptım koyulaşma var bata 3 gün var yorumlarınız kıymetli Eki Görüntüle 3664785 Eki Görüntüle 3664786
Atsana canım testini bakalım benimki frely erken gebelik dün yaptım akşam gözle zor gözüküyordu bugun koyulaşmışMarkası ne canım var gibi, tarihlerimiz aynı ben geleceğim gibi bembeyaz gördüm bugün ki testimi
Canım frely erken gebelik dün akşam yaptım yok gibiydi bugün gözle gözüküyor bayaBen çizgi gördüm de test markası nedir
Bu Markayı çok önermiyorlar bu site deCanım frely erken gebelik dün akşam yaptım yok gibiydi bugün gözle gözüküyor baya
Evet doğrudur ama kaset test labaquick ondada hafif çizgi var bakalım artık bata kadar bekleyeceğimBu Markayı çok önermiyorlar bu site de
Ona kalırsa artı med çok yakmış cıkrıgpe diyorlar ve evet çıkarıyor daha 2 gün önce arkadaşıma yaptık kopkoyu çıktı o gün adet oldu ama ben ilk hamilelgiöi artı med ile öğrenmiştim bence testleri aldığımız yer ve tarihleri çok önemliBu Markayı çok önermiyorlar bu site de
Canım işteyim şu an eve geçince atarım. çok ihtiyacım var artık bebişime :/Atsana canım testini bakalım benimki frely erken gebelik dün yaptım akşam gözle zor gözüküyordu bugun koyulaşmış
Ne zamandır istiuprsun umarım en yakın zamanda görürüz pozitif haberleriCanım işteyim şu an eve geçince atarım. çok ihtiyacım var artık bebişime :/
Mayıstan bu yana sürecim aslında. Haziranda bebeğimin kalbi durdu eylül ayında da kimyasal geçirdim. O yüzden biraz yıprandımNe zamandır istiuprsun umarım en yakın zamanda görürüz pozitif haberleri
Bende mayısta kaybettim Allah sesimizi duysun İmşallahMayıstan bu yana sürecim aslında. Haziranda bebeğimin kalbi durdu eylül ayında da kimyasal geçirdim. O yüzden biraz yıprandım
En sondaki testte bugüne ait böyle efektli falan anca bu şekilde duruyor
İnşallahBende mayısta kaybettim Allah sesimizi duysun İmşallah
Artimed beni de düşürdü bu duruma. Zaten hep pozitif gösterdiği için gebeler de doğru sonuç veriyor yani gebelere de negatif göstermezOna kalırsa artı med çok yakmış cıkrıgpe diyorlar ve evet çıkarıyor daha 2 gün önce arkadaşıma yaptık kopkoyu çıktı o gün adet oldu ama ben ilk hamilelgiöi artı med ile öğrenmiştim bence testleri aldığımız yer ve tarihleri çok önemli
Göstermez tabiki ama sip silik bi çizgiydi daha önce hep negatif gördüğüm için 3 yıldır direk görünce hamileyim dedimArtimed beni de düşürdü bu duruma. Zaten hep pozitif gösterdiği için gebeler de doğru sonuç veriyor yani gebelere de negatif göstermez
Başka kaliteli test ile de yaptıysanız hayırlı olsunGöstermez tabiki ama sip silik bi çizgiydi daha önce hep negatif gördüğüm için 3 yıldır direk görünce hamileyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?