Bariz koyulaşmış kan verip teyit edin bence hayırlı olsunBu testlerde bugünki kızlar. Sizce koyulaşmış mı en sonda da karşılaştırma yaptım o var.
Adetime 4 gün var kimyasal olma ihtimalinden korkuyorum adet günümü bekleyeyim diyorumBariz koyulaşmış kan verip teyit edin bence hayırlı olsun
Teşekkür ederim bu testte yanılma olma ihtimali olur mu ki yalancı pozitif vs.Var tabi koyulaşma, hayırlı olsun
Predictor da olmuyor diyorlar, ama yalancı pozitif değildir, bariz bir koyulaşma var çünkü testindeTeşekkür ederim bu testte yanılma olma ihtimali olur mu ki yalancı pozitif vs.
Yani böyle net kırmızı çizgide kimyasal olacağını zannetmem. Hakkınızda hayırlısı olsunAdetime 4 gün var kimyasal olma ihtimalinden korkuyorum adet günümü bekleyeyim diyorum
Ayy teşekkür ederim inşallah canım ya , bende kan verdim duramadım bekliyorumPredictor da olmuyor diyorlar, ama yalancı pozitif değildir, bariz bir koyulaşma var çünkü testinde
İnşallah canım ya teşekkür ederim dayanamadım gittim kan verdim bekliyorumYani böyle net kırmızı çizgide kimyasal olacağını zannetmem. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ay hadi güzel haberler haber verin muhakkakİnşallah canım ya teşekkür ederim dayanamadım gittim kan verdim bekliyorum
Sonucunu yaz mutlaka canımAyy teşekkür ederim inşallah canım ya , bende kan verdim duramadım bekliyorum
Adete 4-5 gün var 16,4 çıkmış değer düşük sanki yaaAy hadi güzel haberler haber verin muhakkak
16,4 çıkmış adete 4-5 gün var düşük çıkmış değerimSonucunu yaz mutlaka canım
Adete 5 gün kala cok normal bir değer bu, sağlıkla ilerlesin inşallah, tebrik ederim16,4 çıkmış adete 4-5 gün var düşük çıkmış değerim
Teşekkür ederim canım cok sağolAdete 5 gün kala cok normal bir değer bu, sağlıkla ilerlesin inşallah, tebrik ederim
Cok normal, her gebelik aynı belirtilerle ilerlemez, zaten daha cok yeni gebelik, birkaç güne başlar farklı belirtlerTeşekkür ederim canım cok sağolama bende hiç kasık ağrısı yok bu normal mi ? Kızıma hamileyken yoğun kasık ağrımdan test yapmadan anlamıştım
Anladım cok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerCok normal, her gebelik aynı belirtilerle ilerlemez, zaten daha cok yeni gebelik, birkaç güne başlar farklı belirtler
Allah bizlere de göstersin yaşatsın o duyguyuAnladım cok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerannelik ne değişik bir duygu şimdiden içimi panik endişe sarmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?