- 28 Şubat 2025
- 289
- 74
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet görünüyor canim gecikmen var mi bat ne zamanikinci çizgi anında çıktı görüyor musunuz sizde ? Ben elimde direk görüyorum .
Regle daha 6 gün var erken gebelik testi yaptım uyanır uyanmaz ilk idrarlaevet görünüyor canim gecikmen var mi bat ne zaman
eger yalanci pozitif gosteren bi marka degilse var gibi koyulasma takip edin eger kiyulasma olursa kab verinRegle daha 6 gün var erken gebelik testi yaptım uyanır uyanmaz ilk idrarla
Bence pozitif ama lütfen hemen kan verip kendine stres yapmaikinci çizgi anında çıktı görüyor musunuz sizde ? Ben elimde direk görüyorum .
Şimdi farklı bir markayla daha yapıcameger yalanci pozitif gosteren bi marka degilse var gibi koyulasma takip edin eger kiyulasma olursa kab verin
Başka bir markayla daha yapıcam:) inşallah pozitiftirBence pozitif ama lütfen hemen kan verip kendine stres yapmabırak bir regl bir gün geciksin sonra kan ver şimdi beta hcg takip edip kendini strese sokma
iyi olur canim netlestirmis olursunŞimdi farklı bir markayla daha yapıcam
Dua edin lütfeniyi olur canim netlestirmis olursun
Test yapsana canım baya koyu gibiKızlar merhaba reglime 1 gün var sizce hamilelik mi, tekrar yumurtlama mı![]()
Böyle çıktı da güvenemedimTest yapsana canım baya koyu gibi
Markaları ne testlerinBöyle çıktı da güvenemedimkoyu çıkması gerekmez miydi
Artimed,novacheck,vedessa diye bi markaMarkaları ne testlerin
Benimde bir testim çift çizgi diğer ikisi tekBöyle çıktı da güvenemedimkoyu çıkması gerekmez miydi
Hayırlısı olsunBenimde bir testim çift çizgi diğer ikisi tek
Regl gününü bekleyeceğim daha sağlık olsun ne diyelimHayırlısı olsun![]()
Daha varsa erkenden test yapıp kendini strese sokma, belki de vardır pozitif düşünelim pozitif olsunRegl gününü bekleyeceğim daha sağlık olsun ne diyelim![]()
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunDaha varsa erkenden test yapıp kendini strese sokma, belki de vardır pozitif düşünelim pozitif olsun![]()
İlki regli ikinci günü uc ve dört şeklinde tesleeim şuan 4+6 hamileyim o yüzden hiçte silik değilBöyle çıktı da güvenemedimkoyu çıkması gerekmez miydii